• Natisni

WC deske

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Spletni nakup
 1.  
V akciji
 1.  
Primerjaj (0)

WC deske

Želite, da ima tudi WC deska sodobni dizajn? Potem so za vas ustrezne deske z različnimi motivi. V Merkurjevi ponudbi pa se lahko odločite tudi za enobarvno desko v beli ali bolj živi barvi. Naj se WC deska ujema s celotnim stilom vaše kopalnice.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 218 € 0 € do 218 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AWD (3)
 2. AXA ONE (6)
 3. BIVA (3)
 4. CEDO (12)
 5. CERAMICA DOLOMITE (7)
 6. CERSANIT (1)
 7. HARO (2)
 8. IDEAL STANDARD (3)
 9. KOLO (2)
 10. MINES-TEAM (1)
 11. MSV (6)
 12. OLYMPIA (6)
 13. OPOCZNO (2)
 14. PLASTICOS (2)
 15. SANIPLAST (4)
 16. VIDIMA (2)
Prikaži manj   Prikaži več  

SERIJA

 1. ARIA (1)
 2. BIVA (1)
 3. CINQUE (1)
 4. CLEAR (2)
 5. EUROVIT (1)
 6. GEMMA 2 (2)
 7. JAM (1)
 8. NOVA PRO (2)
 9. ONE (2)
 10. QUARZO (2)
 11. SEVA DUO (2)
 12. SYNTHESIS (1)
 13. TESI (1)
 14. WILD (1)
 15. XTRE (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.