Brezplačna dostava nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve

Zahvaljujemo se vam za izpolnjen obrazec

Na oddan e-mail naslov smo vam pravkar poslali povezavo do e-kataloga MOJA SANJSKA KOPALNICA, lahko pa ga kar takoj prelistate s klikom na povezavo. Če bi želeli prejeti katalog tudi v tiskani verziji vas vabimo, da obiščete vam najbližji Merkurjev trgovski center in poveste željo prodajalcu na oddelku kopalnic.

Obiščite naš spletni center in preverite ponudbo:

Moja sanjska kopalnica

V novem katalogu je na enem mestu bogata ponudba izdelkov kakovostnih blagovnih znamk, ki vam bo olajšala načrtovanje in gradnjo ali prenovo kopalnice. Vsaka nova kopalnica ali prenova se prične z neko idejo. Prepričani smo, da vam bo katalog vir idej in navdiha!

Z oddajo vaših podatkov soglašate, da MERKUR trgovina, d.o.o. Cesta na Okroglo 7, 4202 Naklo, hrani in obdeluje vaše zgoraj navedene podatke za namene obveščanja o novostih, aktualni ponudbi, akcijah, nagradnih igrah, za namene individualne oskrbe v Merkurjevih trgovskih centrih, preučevanja nakupovalnih navad, analiziranja vašega gibanja po spletnih straneh ter izvajanja dostave personaliziranih oglasov, pri katerih lahko uporabimo tudi podatke iz drugih podatkovnih baz, če ste tudi v zvezi s temi podatki dali svoje privoljenje za zgoraj opredeljene namene. Soglašate, da vas lahko obveščamo preko elektronske pošte, SMS sporočil, telefona ali po navadni pošti v primeru, da ste oddali ustrezne podatke. Podatki o gibanju po spletnih straneh se lahko hranijo še 2 leti od posameznega gibanja, za namene izpolnitve zahteve iz obrazca se podatki lahko hranijo do zaključka vašega povpraševanja, za namene neposrednega trženja pa se lahko podatki hranijo do vašega preklica privoljenja. Vsi vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 (Ur. List RS št. 86/2004, 67/2007, 94/2007). Zavezujemo se, da informacij o vaših osebnih podatkih ne bomo posredovali tretjim osebam ali uporabljali v druge namene. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli na info@merkur.si trajno ali začasno prekinete uporabo vaših osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene. Obenem izjavljate in potrjujete, da ste seznanjeni s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas v skladu z določbami 29., 30., 31., 32. in 33. Zakona o varstvu osebnih podatkov. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno, če podatkov ne želite posredovati, ne morete oddati tega obrazca.