• Natisni

KOZICA FISSLER 16 CM DOLG ROČAJ PARIS BREZ POKROVA

Šifra izdelka: 1609100

Cena:
39,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Kozica z dolgim ročajem 16 cm 1,4l izdelana iz nerjavečega legiranega jekla 18/10. Dno zagotavlja najboljše toplotne lastnosti, s tem varčuje z energijo in nudi stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin - tudi na indukcijskih. Brušena zunanjost posode za matiran in manj občutljiv izgled. Točkovno varjeni kovinski ročaji, ki se ne pregrevajo. Izlivni rob zagotavlja izlivanje in prelivanje brez polivanja. Zaobljen prehod med dnom in steno lonca. Primerno za uporabo v pečici in pomivanje v pomivalnem stroju.

  • Nerjaveče legirano jeklo 18/10.
  • Stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin.
  • Manj občutljiva na madeže in prstne odtise.

Fissler - Brezčasna, klasična in enostavna posoda Serija PARIS je s svojim enostavnim dizajnom in poudarkom na funkcionalnosti pravi užitek za poznavalce. Izdelana je iz visoko kakovostnega nerjavečega legiranega jekla 18/10, ki je izjemno trpežno, enostavno za čiščenje in higiensko. Odebeljeno 3 slojno dno iz kvalitetnih materialov zagotavlja najboljše toplotne lastnosti, s tem varčuje z energijo in nudi stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin - tudi na indukcijskih. Brušena zunanjost posode daje posodi matiran izgled, ki je manj občutljiv na madeže, praske in prstne odtise. Točkovno varjeni kovinski ročaji se tudi ob trajnejši rabi posode na kuhalni površini ne pregrevajo. Pokrovi iz kakovostnega stekla omogočajo energetsko varčno kuhanje na štedilniku ali v pečici, s stalnim vpogledom v posodo. V takšni posodi, še dolgo po izklopu kuhalne plošče, hrana ostane topla. Vso Fissler posodo prav tako odlikuje tudi ojačan izlivni rob za izlivanje in prelivanje brez polivanja. Zaobljen prehod med dnom in steno lonca pa ponuja lažje mešanje in zajemanje hrane. Kvalitetna posoda, ki vam bo prihranila čas in energijo. Fissler PARIS izpolnjuje vse zahteve sodobne predvsem pa kvalitetne posode.

Tehnične specifikacije

VRSTA POSODE KOZICA
MATERIAL NERJAVEČE JEKLO
UPORABA ELEKTRIKA INDUKCIJA PEČICA PLIN STEKLOKERAMIKA
BARVA SREBRNA
PREMER 16 CM
PROSTORNINA 1,4 L
GARANCIJA 3
PRALNO V POMIVALNEM STROJU DA
POKROVKA NE
LINIJA PARIS
KAKOVOST ZA VRHUNSKE REZULTATE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj