Brezplačna dostava nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
LEPILO ZA PLOŠČICE MAPEI KERAFLEX MAXI S1 SIV 25KG C2TE S1

LEPILO ZA PLOŠČICE MAPEI KERAFLEX MAXI S1 SIV 25KG C2TE S1

Šifra izdelka:
1635630
Visoko zmogljivo, prilagodljivo cementno lepilo s podaljšanim odprtim časom in brez lezenja ploščic na vertikalnih površinah, s proti prašno tehnologijo Low Dust. Posebej primerno za lepljenje ploščic velikega formata iz porcelaniziranega gresa in naravnega kamna (za nanose od 3 do 15 mm). Na razpolago v beli in sivi barvi. ... preberi več
21,59 € / KOS
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
LEPILO ZA PLOŠČICE MAPEI KERAFLEX MAXI S1 SIV 25KG C2TE S1
21,59 €

Podrobnejši opis

Visoko zmogljivo, prilagodljivo cementno lepilo s podaljšanim odprtim časom in brez lezenja ploščic na vertikalnih površinah, s proti prašno tehnologijo Low Dust. Posebej primerno za lepljenje ploščic velikega formata iz porcelaniziranega gresa in naravnega kamna (za nanose od 3 do 15 mm). Na razpolago v beli in sivi barvi.

  • Izredno ekološko lepilo (skoraj brez prašenja).
  • PORABA: 1,5 kg/m2 za 1 mm debeline.
  • Debeloslojno (za nanose od 3 do 15 mm).

Področje uporabe: Prilagodljivo, fleksibilno lepljenje vseh vrst keramičnih ploščic, porcelaniziranega gresa in na vlago dimenzijsko stabilnih izdelkov iz kamna na neravne zunanje in notranje talne in stenske površine (v debelinah nanosa do 15 mm brez predhodnega izravnavanja) konvencionalnih podlag (pod pogojem, da so suhe, trdne, čiste in stabilne), kot so: - cementni in anhidritni estrihi, - beton in prefabricirani betonski, elementi, ki so stari več kot 4 mesece, - ometi na osnovi cementnih in apneno-cementnih veziv, - notranji zidovi iz plino-betonskih blokov, - podlage na mavčni osnovi, - podlage s talnim gretjem, - obstoječe, s podlago čvrsto vezane obloge iz ploščic, kamna in teraca, - tesnilni sistem iz Mapelastic-a, Mapelastic Smar-a; Monolastic-a, Monolastic-a Ultra in Mapegum-a WPS, - podlage izpostavljene visokim mehanskim obremenitvam, - na področjih s slabim prezračevanjem ali blizu naseljenih stavb, kjer morajo biti emisije praha zmanjšane na minimum. Primerno tudi za lepljenje vseh vrst keramičnih ploščic, porcelaniziranega gresa, tlakovcev in izdelkov iz kamna z variabilno debelino ali visoko narebreno hrbtno stranjo ter za točkovno lepljenje izolacijskih materialov, kot so: ekspandirani polistiren, ekspandirani poliuretan, kamena ali steklena volna, heraklit, zvočno izolacijske plošče, itd. Oblaganje površin na mavčni ali anhidritni (kalcij-sulfatni) osnovi je možno po predhodni pripravi površine in nanosu Primer-ja G, Mapeprim-a SP.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMAPEI

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku