• Natisni

LEPILO ZA STIROPOR KEMOSTIK NEOSTIK DS 110 FIX 310 ML

Šifra izdelka: 1284785

Cena:
4,99 € /KOS
 
Cena za L 16,0968 €
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
NEOSTIK DS-110 lepilo za stiropor je hitro disperzno lepilo namenjeno lepljenju predvsem različnih stiropornih elementov na vpojne podlage. Z lepilom za stiropor lahko lepimo tudi različne elemente zvočne in toplotne izolacije (poliestrska ali poliuretanske pena, pluta, ipd.) na vodoravne in navpične porozne podlage (beton, omet, les, gips-plošče, Siporex ipd.) v suhih prostorih. Lepilo ni primerno za lepljenje plošč v vlažnih prostorih!

  • Disperzno lepilo.
  • Za vpojne podlage.
  • Enostavna uporaba.

UPORABA: Površine, ki jih lepimo pred lepljenjem očistimo vseh nečistoč (olja, maščobe, ostanki barv in lakov) ter odprašimo. Površine morajo biti suhe. Lepilo v večjih embalažah pred lepljenjem dobro premešamo. Nanos lepila izvršimo z nazobčano lopatico na eno od površin (običajno na material, ki ga lepimo. Debelina nanosa je odvisna od hrapavosti podlage. Pri montaži okrasnilh stiropornih plošč na stropne površine priporočamo nanos lepila točkovno ali v ravnih debelejših črtah. Pri montaži okrasnih stiropornih letev priporočamo nanos lepila z iztiskanjem iz kartuše. Pri večjih krivinah priporočamo da okrasno letev predhodno razrežete na krajše dele. Ob zadostni količini lepila dodatno fiksiranje ni potrebno. Lepilo veže že po nekaj urah, odvisno od pogojev dela (temperatura, vlaga). Madeže lepila odstranimo z vodo.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • POZOR
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj