LESENO OKNO GLIN TERMO 100X100 CM DESNO GLT-68

LESENO OKNO GLIN TERMO 100X100 CM DESNO GLT-68

Leseno okno, iz lesa smreke/jelke debeline 68 mm, profili lepljeni iz treh slojev z vodoodpornim lepilom, z ALU odkapno letvijo, osnovno impregnirano, dvoslojno steklo 4-16-4 mm s toplotno izolativnostjo Ug=1,1 W/m2K, enojno trajno elastično EPDM tesnilo, desno, brez pololive. S temeljnim impregnacijskim premazom les zaščitimo ... preberi več
327,79 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
LESENO OKNO GLIN TERMO 100X100 CM DESNO GLT-68
327,79 €

Podrobnejši opis

Leseno okno, iz lesa smreke/jelke debeline 68 mm, profili lepljeni iz treh slojev z vodoodpornim lepilom, z ALU odkapno letvijo, osnovno impregnirano, dvoslojno steklo 4-16-4 mm s toplotno izolativnostjo Ug=1,1 W/m2K, enojno trajno elastično EPDM tesnilo, desno, brez pololive. S temeljnim impregnacijskim premazom les zaščitimo pred glivami in insekti ter izenačimo barvno razliko pri lesu. Mere (š/v): 100/100 cm.

  • Dolžinsko nespojen les.
  • Možnost izbire površinskega premaza.

Vnesite občutek narave v svoj dom in vgradite lesena okna. Kot obnovljivi vir je les priljubljena izbira pri nakupu stavbnega pohištva, ki ima ob skrbni negi dolgo življenjsko dobo. Trpežna masivna okna z dvoslojnim steklom nudijo dobro toplotno in zvočno izolacijo.

Zaščita za dolgo življenjsko dobo

Okna imajo enojno trajno elastično EPDM tesnilo, ki varuje pred izgubo toplote in nudi tesnjenje tudi v ekstremnih vremenskih razmerah. Okenski profili so z vodoodpornim lepilom lepljeni iz treh slojev.

Lesena okna Glin termo so namazana s temeljnim impregnacijskim premazom, ki les ščiti pred glivami in insekti ter izenači barvno razliko. Okna so narejena iz lesa smreke ali jelke.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGLIN
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit