Brezplačna dostava ob spletnem nakupu nad 30,00 € Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

MEHČALEC ZA VODO EKOM MAGNETNI NEVTRALIZATOR NAVOJ 19.05 MM

Šifra izdelka: 162642
Uporabljamo ga v gospodinjstvu ali za zaščito velikih vodovodnih sistemov v industriji. Deluje na sistemu magnetnega polja visoko energetskih trajnih magnetov, brez škodljivih posledic in sprememb v kemični sestavi vode. Napravo vgraditi neposredno za števcem, ki meri porabo vode ali pred pipami, tuši, bojlerji, pomivalnimi stroji, pralnimi stroji in kotli za centralno kurjavo. Mere: 19,05 mm. Več informacij
Na zalogi

49,99 € / kos

MKZ kartica
Nakup izdelka se šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Še nimate kartice?
 • Opis

  Uporabljamo ga v gospodinjstvu ali za zaščito velikih vodovodnih sistemov v industriji. Deluje na sistemu magnetnega polja visoko energetskih trajnih magnetov, brez škodljivih posledic in sprememb v kemični sestavi vode. Napravo vgraditi neposredno za števcem, ki meri porabo vode ali pred pipami, tuši, bojlerji, pomivalnimi stroji, pralnimi stroji in kotli za centralno kurjavo. Mere: 19,05 mm.

  • Preprečuje nalaganje vodnega kamna.
  • Preprečuje korozijo železa.
  • Preprečuje vezavo vodnega kamna.

  NARAVNA TRDOTA VODE Vodna podtalnica vsebuje različne rudninske snovi in minerale. Navadno je največ kalcija in magnezija. Zato taki vodi rečemo "trda". Trda voda vsebuje različno število prostih ionov kalcija in magnezija (trde soli). Merimo jo v trdotnih stopinjah (nemških ali francoskih). Nemška trdotna stopinja pomeni, da se nahaja v litru vode 28 mg kalcijevega oksida, ali 24 mg magnezijevega oksida, oz. mili ekvivalentov vseh snovi na 1 liter vode. POSLEDICE NASTAJANJA VODNEGA KAMNA Nalaganje vodnega kamna na stenah cevi, v rezervoarjih in na grelcih. Povzroča velike stroške zaradi poškodb na vodnih napravah. Znatno se poveča tudi poraba energije za ogrevanje. Z debelino plasti vodnega kamna raste tudi poraba el. energije. Poleg tega povzroča nastajanje vodnega kamna težave tudi v industriji, v tehnoloških procesih. PREPREČITEV NASTAJANJA VODNEGA KAMNA V izogib visokim stroškom in motnjam, ki nastajajo zaradi nalaganja vodnega kamna, smo temeljito raziskali možnosti preprečevanja. Na podlagi dolgotrajnih in dragih preizkusov smo razvili napravo, ki bo zadovoljila vsakega uporabnika MAGNETNEGA NEVTRALIZATORJA VODNEGA KAMNA. DOSEŽENI REZULTATI - 70% zmanjšano nabiranje vodnega kamna, brez uporabe kemičnih sredstev. - Odprava vodnega kamna brez energije. - Naprava ne onesnažuje okolja. - Majhne dimenzije. - Enostavna montaža. DELOVANJE NAPRAVE Pod vplivom magnetnega polja, skozi katerega se pretaka voda, se struktura kristalov trdih snovi spremeni tako, da se nanje začnejo vezati molekule vode, kot priveski. Privešene delce nosi voda s seboj po ceveh in po celotnem vodnem sistemu. Pod pritiskom v zaprtem sistemu (prostoru), pa se ti delci izločijo (argonit). Z magnetnim nevtralizatorjem vodnega kamna so doseženi odlični rezultati na različnih področjih uporabe. Priporočamo, da pred nevtralizator vgradite mehanski filter.

 • Tehnične podrobnosti

  Blagovna znamkaEKOM
 • Mnenja

Nasveti

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01
Kuhinja
Kopalnica
Gradnja in obnova
Vrt in okolica
Prazniki