Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve

Merkurjev MEGA vikend

Navigacija
Merkurjev MEGA vikend

V petek, 21. 12. in soboto, 22. 12. 2018

* Pri nakupu nad 30 € boste izbrali kupon, na katerem si boste pridrgnili svoj popust. Vsak kupon je dobiten, lahko pa prejmete 90 %, 50 %, 25 % ali 10 % popusta na celoten nakup.

Akcija "Merkurjev mega vikend" poteka v Merkurjevih trgovskih centrih in franšizni prodajalni Merkur Šentjur pod enakimi pogoji na naključno izbran vikend (petek in sobota ali četrtek, petek in sobota). Slednji je oglaševan v medijih, v Merkurjevih trgovskih centrih in na Merkurjevi spletni strani nekaj dni prej. Akcija ne velja v ostalih franšiznih prodajalnah ter spletnem centu Merkur.

Način sodelovanja

V akciji lahko sodelujejo vsi, ki na dneve akcije v Merkurjevih trgovskih centrih kupijo več kot 30 EUR v akcijo vključenega blaga. Vključeni so vsi računi na blagajni in potrdila plačila plačana z gotovino na dan izvedbe akcije. Niso upoštevani Prejemki in izdatki, Dobropisi, Avansni računi, Doplačila z naslova potrdil plačil in računi izdani na oddelkih. Vsak nakup na dan akcije pospremi najmanj 10 % popust. Kupec izbrane izdelke prinese na blagajno, pred plačilom izbere kupon, ki ga preda blagajničarki, ki poskenira kodo. Izbran popust se prikaže na monitorju blagajničarke.

V akciji "Merkurjev mega vikend" ima kupec naslednje možnosti za pridobitev oglaševanih popustov:

  • 90 % popust (1 % možnosti)
  • 50 % popust (1 % možnosti)
  • 25 % popust (1 % možnosti)
  • 10 % popust (97 % možnosti)

Prodajalka kupcu popust obračuna takoj pri nakupu, ne glede na način plačila. Izbrani popust se kupcu prizna za izdelke, ki jih je prinesel na blagajno pred izbiro popusta in ga ne more uveljavljati za kasneje izbrano blago. Za tako blago kupec ponovno izbere kupon, izbran popust se obračuna pri novem nakupu.

Če je izdelek na voljo po akcijski ceni, se od vrednosti izdelka najprej odšteje odstotek akcijskega popusta, šele nato se na končni znesek prizna izbrani popust akcije »Merkurjevega mega vikenda« (razen v primeru, če so pravila akcij drugače opredeljena). Prav tako se v primeru plačila z bonom za popust ali z darilno kartico izbrani popust prizna na znesek po odbitem bonu za popust.

Popust ni prenosljiv in velja samo za trgovsko blago. Akcija "Merkurjev mega vikend" ne velja pri nakupu storitev, nakupu izdelkov z vgradnjo, izdelkov iz ponudbe "Outlet", pri nakupu hiš Ytong, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov, kartic za mobilne telefone in darilnih kartic. Akcije se med seboj izključujejo. Imetniki kartice Mozaik podjetnih, ne morejo uveljavljati 5% popusta v času akcije Merkurjev Mega vikend.