Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Najbolj priljubljeni izvajalec storitev 2017

07. 03. 2017

Na otvoritveni slovesnosti sejma Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je Igor Šturm, direktor prodaje podjetjem v Merkurju, skupaj z Alešem Zaletelom, direktorjem portala VseStoritve.com, podelil priznanja »Najbolj priljubljeni izvajalec storitev 2017« s področij dom, gradnja in obnova, ki je zaokrožil istoimenski projekt. Priznanja so bila letos podeljena prvič.

Namen projekta »Najbolj priljubljeni izvajalec storitev« je vzpostavitev večje preglednosti trga storitev, izpostavlja pa tiste izvajalce, ki so jih njihove stranke ocenile za dobre, zaupanja vredne. Med 93 izvajalci, prejemniki certifikata priljubljeni izvajalec – prejeli so jih tisti, ki so na spletni strani VseStoritve.com dosegli predpisani prag števila ocen in so jim stranke prisodile najmanj povprečno oceno 4,5 – je bilo sedem takšnih, ki so po ocenah močno izstopali. To so podjetja, ki so imela najboljše razmerje med številom ocen in višino povprečne ocene.

Naziv najbolj priljubljeni izvajalec storitev 2017 so prejeli Ingra Stanislav Klemenčič, s. p., projektiranje, inženiring, nadzor; Penzel – dekorativne tehnike, Aleksander Gorečan, s. p.; Zaključna dela v gradbeništvu Matej Habat, s. p.; EN – TI zaključna gradbena dela Zlatan Žunić, s. p.; ABC nepremičnine agencija za posredovanje nepremičnin, d. o. o.; Montaža pohištva, Roman Kern, s. p.; HSJ hišni servis in druge storitve Jože Žibert, s. p.

Najbolj priljubljen izvajalec storitve

V Merkurju smo se za partnersko sodelovanje s portalom VseStoritve.com odločili, ker podpiramo transparentnost na trgu in deljenj izkušenj. Portal VseStoritve.com namreč omogoča pregled nad trgom storitev in izbiro dobrih izvajalcev storitev, ki imajo zadovoljne stranke. S tem spodbuja slovenske mojstre, da si še bolj prizadevajo za kakovostno storitev. Celovito storitev gradnje in montaže v Merkurju omogočamo tudi z lastno mrežo zaupanja vrednih mojstrov.

Are Your Sure?

Exit