Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Srečna nagrajenka velike nagradne igre "Z Merkurjem do sanjskih počitnic"

17. 07. 2018

Med 28. 5. in 9. 7. 2018, je bilo mogoče sodelovati v veliki nagradni igri »Z Merkurjem do sanjskih počitnic«, ki smo jo v Merkurju pripravili s turistično agencijo Palma. Nagradna igra je zaključena in danes je ekipa iz Merkurja veliki bon za all-inclusive počitnice v popolnoma prenovljeni hotel Stella ***, Neum (BiH)  z veseljem predala srečni nagrajenki.

11. julija 2018 je na sedežu podjetja MERKUR trgovina d.o.o. v Naklem, potekalo žrebanje, ki je s pomočjo računalniške aplikacije vsem, ki so izpolnjevali pogoje za sodelovanje, omogočalo enake možnosti izžrebanja.

Tokrat je bil žreb naklonjen bodoči mamici Majdi Selak iz Cerknega.

Na all-inclusive počitnice se bosta s partnerjem v septembru podala iz Ljubljane, letela v Dubrovnik, od tam pa v popolnoma prenovljeni hotel Stella ***, Neum (BiH) s panoramskim pogledom na morje, bazenom s teraso in sodobnim ambientom.

Simpatična mlada dama nam je z velikim nasmehom zaupala:

»Res sva že malce utrujena. Zaključujeva prenovo hiše in na poti je še dojenček, zato letos nisva uspela v vse skupaj vključiti še morja … Sploh nisem mogla verjeti, da imava res tako srečo! Tokrat je zadnje leto, da greva še kam v dvoje in nama to veliko pomeni. Iz srca sva vesela, zato res hvala, Merkur. Pošljeva največjo razglednico! :)«

Na srečanje in predajo velikega bona je nagrajenka prišla z mlajšim bratcem v Merkur Škofja Loka, kjer so poskrbeli za prijeten ambient, sproščeno druženje in seveda sladkanje ter osvežitev.

Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri. Vabimo vas, da poskusite svojo srečo znova ob naslednji priložnosti.

Odprtje franšize Šentjur
Odprtje franšize Šentjur

Are Your Sure?

Exit