Aparati za striženje las

naslovna-slika-aparati_za_strizenje_las.jpgnaslovna-slika-aparati_za_strizenje_las.jpg

Aparati za striženje las - strižniki - so prava rešitev za vse, ki se jezite zaradi zamudnega čakanja pri frizerju. V miru domačega okolja lahko ustvarite povsem novo pričesko zase, za vašega partnerja, otroka ali prijatelja.

Sodobni aparati za striženje las so zelo enostavni in priročni za uporabo. Varno in natančno reguliranje dolžine preprečuje nevarnost neravnega striženja. Rezila odlikuje samobrusni strižni mehanizem, konec pa je tudi z zamudnim mazanjem rezil z oljem. Vzdrževanje aparatov je zelo preprosto. Po končani uporabi ga le očistite s priloženo krtačo.


Zahtevnejšim uporabnikom priporočamo, naj ob nakupu strižnega aparata preverijo:
•    ali ima aparat poseben teleskopski nastavek za striženje daljših las,
•    število stopenj nastavitev dolžine las in njihov razpon (običajni razponi se gibljejo od 4 mm do 40 mm oziroma 4 mm do 21 mm),
•    število in vrste snemljivih nastavkov,
•    ali ima aparat sistem za reguliranje, ki omogoča spreminjanje dolžine striženja med samo uporabo, brez menjave nastavka.

Večina modelov je primerna za odstranjevanje dlak na nogah, pod pazduhami, na prsih in hrbtu, za nosne in ušesne dlake in intimnih predelih.

Uživajte v oblikovanju drznih in inovativnih pričesk! Ugotovili boste, da je striženje doma lahko prav prijetna zabava za vse družinske člane. Pa še privarčevali boste!

aparat-1.jpgaparat-1.jpg
aparat-2.jpgaparat-2.jpg

Are Your Sure?

Exit