Ogrevanje v kopalnici

Ogrevanje v kopalniciOgrevanje v kopalnici

Napredna tehnologija in inovativni dizajni hkrati zagotavljajo visoko stopnjo varčevanja porabe energije ter kar največjo možno udobnost pri ogrevanju prostorov. Kupcem je na voljo zelo velika ponudba, v kateri lahko najdejo idealno ogrevalno rešitev za svoj prostor.


Električno ogrevanje v kopalnici se deli na ogrevanje:

  • radiatorjem
  • z grelnimi stenskimi telesi
  • z talno grelno mrežo

Centralno ogrevanje v kopalnici se deli na:


Izbrati radiatorsko ali talno ogrevanje?

Radiatorsko ogrevanje

Pri klasičnem ogrevanju so radiatorji zasnovani tako, da zavzamejo manj prostora, s svojo estetsko obliko pa se prilagajajo videzu ambienta.

Njihova raznolikost in uporabnost se kaže tudi v izvedbi nosilnih in ukrivljenosti horizontalnih lokov, ki se lahko uporabljajo za priročno sušenje brisač, ne da bi pri tem zmanjšali učinkovitost radiatorja.

Zaradi vročega medija zrak intenzivno kroži, večji del toplote pa se zadržuje v zgornjih plasteh prostora. Zato moramo za razliko od talnega ogrevanja v prostor dovajati več toplote.

Talno ogrevanje

Talno ogrevanje je varčnejše in nizko temperaturno ogrevanje, ki za delovanje porabi veliko manj energije (v kopalnicah do 29 ºC) in imate vedno prijetno ogreta tla.

ogrevanje_v_kopalnici_aogrevanje_v_kopalnici_a

Električni paket talnega ogrevanja

Cenovno ugoden in enostaven je paket električnega talnega ogrevanja, paket lahko po želji nadgrajujete s preprostim dodajanjem več grelnih mrež.

Vgradnja in dodajanje mrež z vzporedno vezavo je zelo enostavna, polaganje pa poteka direktno na estrihu pod keramiko. Mreže odlikuje dolga življenjska doba in nizka poraba elektrike.

Komplet vsebuje:

  • grelno mrežo 
  • tipalo
  • regulator temperature
ogrevanje_v_kopalnici_bogrevanje_v_kopalnici_b

Rečeno storjeno - iščete mojstraRečeno storjeno - iščete mojstra

Are Your Sure?

Exit