DIY ADVENTNI VENČEK 2021/2022

Konec novembra, letos natančneje 28. 11. 2021, se s prvo adventno nedeljo začne adventni čas, ki se zaključi na božični večer. 


Tipičen simbol adventa je adventni venec s štirimi svečami. Na prvo adventno nedeljo verniki prižgejo eno svečo, da drugo nedeljo dve sveči, na tretjo tri in na četrto vse štiri sveče. Adventni venec je razširjen marsikje tudi med neverujočimi - v tem primeru pogosto tudi brez sveč.

Mi smo letošnje leto izbrali prisrčne motive, ki bodo navdušili tudi najmlajše. Zato izkoristite zadnje dni v novembru za ustvarjanje ter se pripravite na najlepši čas v letu. December je pred vrati! :)


Da vam olajšamo delo, smo vam pripravili video + seznam izdelkov, s katerimi boste lahko ustvarili ta čudovit adventni venec.

-80%
Akcija
Akcijska cena Akcijska cena 0,40 € / kos Redna: 1,99 € Prihranek: 1,59 €
Več

Pripravili smo tudi že 4 praznične trende. Preglejte našo bogato praznično ponudbo in si pričarajte čudovite praznike po svojem okusu.

Spletna koda ADVENT-30 za izbrane adventne dekoracije.

Spletna koda za 30 % popusta velja od 15. 11. do 4. 12. 2021 pri nakupu v Spletnemu centru Merkur na izbrane izdelke za advento dekoracijo. Ob plačilu v spletni košarici vnesite kodo ADVENT-30. Koda za popust se ne sešteva z ostalimi kuponi in boni. Koda velja za nakupe po rednih cenah in ne velja na ostale akcije. Kako unovčiti kodo pri spletnem nakupu, si lahko preberete tukaj.

Are Your Sure?

Exit