Valentinova darila zanjo in zanj

Valentinovo

Navdušenci se nanj že veselo pripravljajo in vzdihujejo ob poplavi srčkov v trgovinskih izložbah, malo manj zainteresirani pa se ga otepajo. A zakaj se ne bi veselili skupaj z drugimi in letos tudi vi praznovali praznika zaljubljencev? Preživite valentinovo v družbi ljubljene osebe, s katero sproščeno uživate. Partnerico presenetite z romantično večerjo, ki jo boste pripravili sami; partnerja odpeljite na biljard večer in ga izzovite v igri, ali pa ljubljeno osebo presenetite z nečim, kar ji bo pisano na kožo in kar si že dolgo želi. Pri dilemi o izbiri darila vam lahko pomagamo tudi v Merkurju.


Darila zanjo

za romantične duše

Razvajajte jo z bonboniero in šopkom rož ali pa ji med počitkom na zofi postrezite z lončkom vroče čokolade in ji preberite najljubšo poezijo.


Odeja

za gurmanke

Se vaša partnerica rada zadržuje v kuhinji, pripravlja odlične prigrizke in omamno pecivo? Razveselite jo s pripomočki za kuhanje in peko.

  • prikupni modelčki za pripravo muffinov ali piškotov
  • posebne ponve za preizkušanje novih receptov
  • posoda za pripravo sirovega ali čokoladnega fondija
  • kavni aparat za omamno dišeča jutra 

Kavni aparat

za urejene gospodične

Vsaka ženska je rada lepo urejena, zato z izdelki za nego telesa zagotovo ne boste zgrešili.

 

 

 


Fen

nepogrešljive rože in rastline

S cvetjem in zelenimi rastlinami ne morete zgrešiti, saj se jih bo razveselila vsaka prejemnica.

 

 

 


Orhideja

Darila zanj

za domače mojstre

Če vaš partner svoj prosti čas preživlja ob opravilih doma in okolici doma, vedno nekaj sestavlja in namesto strokovnjakov kar sam vse popravi, so zanj odlično darilo delavniška orodja in mojstrski pripomočki.

Orodje

za ljubitelje jeklenih konjičkov

Skrbno pazi na svoj avto in redno čisti ter servisira svoj avto? Potem bo zagotovo vesel pripomočkov za varno in udobno vožnjo.


za vedno urejene

Se tudi vaš partner rad lepo uredi? Presenetite ga s kakovostnimi pripomočki za urejanje brade in brkov, ki bodo olajšala njegov kopalniški ritual.

Aparat za striženje

za tehnološke navdušence

Vaš dragi rad igra igrice, se ukvarja z oblikovanjem ali preprosto veliko časa posveti računalniku? Zanj izberite tehnološke pripomočke za računalniške navdušence.

Torbica

Ko boste izbrali najprimernejše darilo, ne pozabite na kreativno zavijanje – izberite lepo vrečko, pisan papir ali pa darilo poklonite v darilni škatli.


Are Your Sure?

Exit