Dekoracija miz - trije pogrinjki za toplejše dni

Čas je za nove pogrinjke! Težko smo pričakovali lepo vreme in druženja, kajne? In ker to skoraj vedno vključuje še dobro hrano in pijačo, bomo danes namenili nekaj pozornosti dekoraciji miz.

Izbrala sem tri različne pogrinjke, vključila pa sem tudi nekaj trendy barv za popestritev. Moram pa priznati, da je bila izbira zelo težka, ker je Merkurjeve ponudbe res veliko in se je kar težko odločiti za eno stvar. 

Vsekakor pri pomladno-poletnih pogrinjkih ne sme manjkati vrčev in kozarcev za hladne pijače, ki so letos na voljo v različnih vzorcih in barvah in jih zagledamo takoj, ko stopimo v trgovino. 

Uporabite prt ali tekače ali pa kar oboje -  enostavnejši prt lahko popestrite s tekačem z vzorci. 

Na mizo dodajte še kakšne lesene deske, naravne materiale, pletene podstavke, pokrite pladnje za sladice, vazice za sveže ali suho cvetje in z njimi dodajte piko na i vašemu pogrinjku. 

Eksperimentirajte z barvami in različnim priborom, živahni servis umirite z enostavnim prtom in obratno, vključite trendy barvne steklene flaše, vrče, kozarce, poigrajte se z različnimi teksturami in materiali. In najpomembneje: zabavajte se v procesu. 

Jaz sem se zelo zabavala in upam, da vam bodo ti trije #mojbosch pogrinjki prinesli kakšno idejo za dekoracijo vaših poletnih miz. 

Pod slikami pogrinjkov so povezave do posameznih kosov v spletni trgovini. 

ZELENA & BAKRENA Z NARAVNIMI POUDARKI

Te krožnike sem zagledala že od daleč in vedela sem, da jih moram vključiti. 

Kombinacija servisa v zeleno-turkizni in beli z bakrenimi robovi kar kliče po priboru v bakreni barvi. Dodala sem še komplet steklenega vrča in kozarcev v zeleni barvi, potem pa vse skupaj prizemljila z naravnimi podstavki, keramično vazo s suhimi travami in prtom ter tekačem v naravnem izgledu. 

ROMANTIČNA ROZA IN ZLATA

Kolebala sem med roza in rumeno in na koncu izbrala roza barvo servisa, ker sem želela zraven pokombinirati krasen steklen vrč in kozarce za šampanjec v roza-viola barvi. 

Tako je nastal romantičen pogrinjek, ki sem ga dodatno popestrila s čudovitim priborom v beli in zlati barvi, dodala še svež šopek v preprosti stekleni vazi in nekaj naravnih elementov. Vključila sem še tekač, je pa pogrinjek sam po sebi že dovolj glasen in če želite preprostejši rezultat, lahko uporabite samo enostaven prt brez tekača.  


KREM RUSTIKA Z MODRIMI ELEMENTI

Če se odločimo za ta stil pogrinjka, ne moremo zgrešiti. Kremni rustikalni servis je klasika, ki nam bo služila še vrsto let. Popestrila sem ga z modro barvo in tako dobila lepo kombinacijo, ki z mornarskimi barvami že kliče po poletju. Za klasičen stil sem izbrala tudi klasičen WMF pribor, leseno desko za kakšne prigrizke, manjše steklene vazice in tekač s subtilnim rožastim vzorcem. 

 

Za katerega bi se pa vi odločili? Bi raje kaj popolnoma drugačnega? V vsakem primeru sem prepričana, da boste v Merkurju našli kombinacijo po vašem okusu, saj je izbira zelo raznolika. 

Želim vam veliko brezskrbnih trenutkov v bližajočih se mesecih in nasmejane družbe okoli mize! 

Tisti, ki še niste sodelovali v top nagradni igri Lov na #mojBosch aparat, pa brž na delo! :) Nagrade so top, verjemite ;)

Pripravila: Urška Oman   

Are Your Sure?

Exit