naslovna-slika-bazen-za-novo-sezononaslovna-slika-bazen-za-novo-sezono

Temperature se dvigajo in čas je, da se premaknemo ven – na balkon ali teraso, kjer bomo z užitkom prebrali kakšno dobro knjigo, se odpočili po napornem dnevu in si privoščili dobro hrano in pijačo.

Letos poleti bodimo hedonisti; uživajmo v življenju in si brez slabe vesti privoščimo umirjene, počasne večere. V Merkurju pa lahko najdemo vse, kar potrebujemo za vroče dni. Pri nas doma sem si pred kratkim na enem delu terase ustvarila zen kotiček.


Želela sem udoben prostor za poletne večere po svoji meri. Vključila sem lesen ležalnik, dodala veliko lanterno, nekaj dekoracije, papirnate lučke, nov set kozarcev,… Ven pa sem prinesla tudi Boschevo must-have dvojico: blender in palični mešalnik, ki bosta čez dan poskrbela za zdrave smoothie-je, domače sladolede in sokove za otroke in zvečer za okusne koktejle za odrasle.


Nekaj priporočil za polnjenje bazena

Poletje kar kliče po živahnih barvah, naravnih materialih in različnih teksturah; na mizi si lahko pričaramo vzdušje s svežim sadjem, vzorčastimi prtički, zanimivimi kozarci,… Uporabimo bambusove slamice za večkratno uporabo in poiščemo najljubše recepte za osvežilne napitke, ki bodo že po izgledu dodali piko na i.

Na terase pa lahko vključimo tudi velike lanterne, v katerih bomo ob večerih prižigali svečke za romantično vzdušje. Tudi svetlobne verige so nujna oprema; jaz sem tokrat izbrala papirnato girlando v koralnih odtenkih, čeprav sem se že skoraj odločila za drugo barvo – včasih je res težko izbrati najljubši kos med vso ponudbo. ☺

En izmed najlažjih načinov dodajanja tekstur in barv v prostor so zagotovo tudi okrasne blazine in odeje. Prav to mornarsko kombinacijo bi z lahkoto vnesla tudi v notranje prostore, ko bi pospravljala teraso.

Moj nasvet je torej; dajte si duška. Napolnite prostor s stvarmi, ki so vam všeč. Spustite barve na teraso, ki vas bodo kar popeljale v tropske kraje. Privoščite si čas zase in UŽIVAJTE v vsakem trenutku.

Iz Merkurjeve ponudbe sem tokrat izbrala:

-30%
Akcija
Akcijska cena Akcijska cena 4,89 € Redna: 6,99 € Prihranek: 2,10 €
Več
2,19 € / kos
Več
Ob nakupu in registraciji* izbranih blenderjev Bosch prejmete darilno kartico Malinca v vrednosti 20 €.
156,90 €
Več

 

 

Ker pa je bilo v trgovini še kar nekaj stvari, ki so mi padle v oči, sem pripravila še nekaj predlogov za poletne terase.

Jaz grem zdaj za kakšno uro na odklop v svoj zen kotiček, vam pa želim lepe, nasmejane in tople poletne dni! Lahko pa skočite še na mojbosch.si in se podate na Lov na #mojBosch aparat - zabava zagotovljena!

Urška Oman 

Nekaj nasvetov


Are Your Sure?

Exit