Spletna prodaja

  • Obveščamo vas, da do preklica ne izvajamo vnosa bele tehnike v stanovanje.
  • Odvoz starega aparata poteka nemoteno. Aparat mora biti obvezno pripravljen pred stanovanjskim objektom oz. pred vhodom v stanovanjski objekt (dvorišče oz. drug primeren prostor - ne v bloku pred stanovanjem, pač pa pred vhodom v blok). Ob dostavi aparata odpeljejo isti tip starega aparata.
  • Zaradi nepredvidljivih razlogov, se obljubljeni dobavni rok za spletna naročila lahko nekoliko podaljša, zato vas prosimo za strpnost in razumevanje.
  • Splošni prodajni pogoji Spletnega centra Merkur so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in Zakonom o varstvu osebnih podatkov in določajo delovanje Spletnega centra Merkur ter urejajo poslovanje med Spletnim centrom Merkur in kupcem. Spletni center Merkur upravlja Merkur trgovina, d.o.o., Cesta na Okroglo 7, 4202 Naklo, davčna številka: SI76138437. Več o podjetju in vizitko podjetja dobite na naslednji povezavi.
  • Z novim letom zaradi podaljšanja vladnih omejitev omejenega poslovanja prilagodili in skrajšali odpiralni čas Merkurjevih trgovskih centrov. Z dnem 4. 1. 2021 skrajšujemo odpiralni čas do 18. ure, v sobotah pa do 16. ure (z izjemo centrov Mojster, kjer bomo na voljo do 15. ure).
  • Še vedno imate možnost osebnega prevzema blaga v 19 poslovalnicah (od ponedeljka do petka do 18. ure (belo tehniko je možno prevzeti le do 16. ure), v soboto pa do 16. ure) ali uporabo Paketnika.
spletna_prodajaspletna_prodaja

Spletni center Merkur je spletna trgovina, ki ponuja širok nabor izdelkov za dom, vrt in okolico. Nakupovanje je varno, udobno in ugodno. 

Naročanje

Naročanje v Spletnem centru Merkur je varno in enostavno. Naročilo brez težav oddate preko Spletnega centra, preko telefona ali preko e-pošte.

Načini plačila

V Spletnem centru Merkur izbirate med različnimi načini plačila. Odločite se za plačilo po povzetju, s plačilnimi katricami ali po predračunu.

Dostava in vračilo blaga

Ugoditi želimo vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh.

Are Your Sure?

Exit