osebni prevzem spletnih naročil v TC-jih Merkur LESCE, BREŽICE, LITIJA, VIŽMARJE, ŠKOFJA LOKA, VELENJE IN SLOVENJ GRADEC ni možen. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Merkurjeva kartica zaupanja - nastavitev e-poštnega naslova

Nastavitev e-poštnega naslova na Merkurjevi kartici zaupanja

Spletni obrazec za varno nastavitev e-poštnega naslova v samo parih korakih.

Potrebna je identifikacija

Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo za osebno identifikacijo. Prosimo potrdite povezavo čim prej, saj je veljavnost časovno omejena (30 minut).

Čas za identifikacijo je potekel

Ker nismo prejeli vaše potrditve e-pošte, ki smo jo poslali na vaš e-poštni naslov , smo zaradi varnosti prekinili postopek spremembe vaših podatkov.

Prosimo vas, da ponovite postopek.

Neobvezne podatke (tisti, ki niso označeni z *) nam lahko zaupate za namen boljšega poznavanja imetnikov MKZ kartice. Kolikor se ne boste odločili za prejemanje prilagojenih ponudb, bodo v psevdonimizirani obliki uporabljeni zgolj v Merkurjevih notranjih analizah namenjenih optimiziranju poslovanja s ciljem dviga zadovoljstva imetnikov MKZ (preverjanje uspešnosti produktov, planiranje novih produktov, načrtovanje marketinških in prodajnih strategij in podobno).

Seznanjen sem, da me lahko kot kupca njegovega blaga in storitev v skladu z določili Zakona o elektronskih komunikacijah Merkur trgovina d.o.o. obvešča o svoji ponudbi z uporabo mojega e-naslova. Prav tako sem seznanjen, da lahko uporabo mojih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja kadarkoli prepovem z izjavo na e-naslov: kartica@merkur.si.

Obvezno soglasje

PREJEMAJTE AKCIJE IN PONUDBE PRILAGOJENE SAMO VAM

Če želite prejemati občasna obvestila o ponudbah Merkurja trgovine d.o.o. na mobilno številko tudi v obliki SMS, MMS ali drugih oblikah sporočil, oz. preko drugih aplikacij za pošiljanje sporočil (npr. Viber,WhatsApp…) nam to potrdite z oznako v spodnjem okencu.

Podrobnejše informacije o tem, kako obdelujemo vaše podatke, s kom jih delimo in na kakšni podlagi, ter kakšne so vaše pravice, si lahko preberete v Politiki zasebnosti na povezavi https://www.merkur.si/varstvo-osebnih-podatkov. Z oddajo tega obrazca ste seznanjeni in potrjujete Politiko zasebnosti.

Vaša vloga za spremembo podatkov je bila uspešno izvedena

Hvala za opravljeno osvežitev podatkov!

Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali sporočilo, da so podatki uspešno osveženi.

Za več informacij o akciji se prosimo obrnite na kartica@merkur.si.

Žal postopek ni uspel

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov