Sodelovanje Cashback World

Sodelovanje Merkurja in Cashback World nakupovalno skupnostjo poteka že dolga leta. Na podlagi tega sodelovanja člani nakupovalne skupnosti Cashback World lahko vnovčite svoje bonitetne točke za ugodnejšo pridobitev Merkurjeve darilne kartice.

Sodelovanje poteka izključno na osnovi predhodnega nakupa in unovčitve Merkurjevih darilnih kartic. Da bi koristili Cashback World ugodnosti, je potrebno Merkurjeve darilne kartice pridobiti pri podjetju myWorld (v mobilni aplikaciji). Če boste Merkur darilno kartico pridobili v Merkurjevih poslovalnicah, ne boste upravičeni do Cashback World povračil. 

Unovčevanje darilnih kartic darilnih kartic

Darilne kartice Merkur so izdane v vrednostih 20, 50, 100 in 200 EUR.

Unovčujete jih lahko v celoti ali z več manjšimi nakupi. Merkurjevih darilnih kartic ne moremo unovčevati v Merkurjevih franšiznih poslovalnicah, ker imajo svoj informacijski sistem, ki ne podpira darilnih kartic.

V Merkurju sočasno lahko koristite:

  • Cashback ugodnosti pri nakupu darilnih kartic Merkur, kupljenih preko Cashback World prodajne mreže,
  • Darilno kartico Merkur v skladu s pogoji koriščenja darilnih kartic Merkur .

Darilne kartice Merkur lahko unovčite za zelo širok nabor kakovostnih izdelkov za dom, vrt in delavnico:

CASHBACK kartica v Merkurjevih poslovalnicah ne deluje, ker Merkurjeve poslovalnice niso opremljene s tehnologijo za odčitavanje CASHBACK kartic. Trgovci in trgovke, ki vam kupljeno blago obračunajo na blagajni, CASHBACK KARTICE ne poznajo.

V skladu s pravili nakupovalne skupnosti Cashback World, je pred partnerskimi prodajnimi mesti strogo prepovedano pridobivanje novih članov nakupovalne skupnosti Cashback World, prav tako je strogo prepovedano kakršnokoli ponujanje, vsiljevanje ali prodaja Merkurjevih darilnih kartic naključnim obiskovalcem ter zaposlenim v poslovalnicah Merkur. Tovrstne kršitve bodo dosledno sankcionirane s strani Cashback Worlda!

Are Your Sure?

Exit