Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €

Sodelovanje Lyoness-Merkur

Lyoness - Merkur sodelovanje poteka izključno na osnovi predhodnega nakupa in unovčitve Merkurjevih darilnih kartic. Da bi koristili LYONESS prednosti, je potrebno Merkurjeve darilne kartice pridobiti na LYONESS prodajnih mestih. Če boste Merkur darilno kartico pridobili v Merkurjevih poslovalnicah, ne boste upravičeni do Lyoness povračil. 

Unovčevanje darilnih kartic darilnih kartic

Darilne kartice Merkur so izdane v vrednostih 20, 50, 100 in 200 €.

Unovčujete jih lahko v celoti ali z več manjšimi nakupi. Merkurjevih darilnih kartic ne moremo unovčevati v Merkurjevih franšiznih poslovalnicah, ker imajo svoj informacijski sistem.

V Merkurju sočasno lahko koristite:

  • Lyoness povračila pri nakupu darilnih kartic Merkur, kupljenih preko Lyoness prodajne mreže,
  • vsa redna akcijska znižanja izdelkov z izjemo akcij "Izberi svoj popust" in Merkurjev Mega vikend,
  • ugodnosti Merkurjeve kartice zaupanja (do 5 % dodatnega bonitetnega popusta v obliki bona za popust, do štirikrat letno).

LYONESS CASHBACK kartica v Merkurjevih poslovalnicah ne deluje, ker Merkurjeve poslovalnice niso opremljene s tehnologijo za odčitavanje LYONESS CASHBACK kartic. Trgovci in trgovke, ki vam kupljeno blago obračunajo na blagajni, LYONESS CASHBACK KARTICE ne poznajo.

Pred in v Merkurjevih poslovalnicami je strogo prepovedano pridobivanje novih Lyoness članov, prav tako je strogo prepovedano kakršnokoli ponujanje, vsiljevanje ali prodaja Merkurjevih darilnih kartic naključnim obiskovalcem ter zaposlenim v poslovalnicah Merkur. Tovrstne kršitve bodo dosledno sankcionirane!

Darilne kartice Merkur lahko unovčite za zelo širok nabor kakovostnih izdelkov za dom, vrt in delavnico:

 

Are Your Sure?

Exit