Izberite svoj trend in
okrasite vaš dom

Tudi letos MERKUR predstavlja trende na področju božično novoletnega okraševanja. Izbirajte med izdelki za notranjo in zunanjo uporabo, kot so lučke, figure, bunkice v čudovitih barvah in različnih velikostih, široko paleto božičnih drevesc, venčkov, pisanih sveč.

Ne spreglejte izvirne božične vasi, kjer lahko s kombiniranjem figuric ljudi, živali, hišk in ostale dekoracije ustvarite edinstveno božično-novoletno kuliso ter pametnih lučk Twinkly, ki bodo poudarile čudovite vzdušje v vašem domu čez cele praznike.

Tu je igriv tris modro-bele-zlate barve, ki predstavlja pravo zimsko idilo. Izberite že v osnovi belo, zasneženo smrečico. Popestrite jo z jelenčki, malimi ljubkimi snežaki, puhastimi sneženimi kepami in modrimi zvezdicami iz blaga.

Za nepoboljšljive romantike predstavljamo izvirne dekoracije v belo-roza odtenkih. Mary Poppins, dežniki vseh velikosti in oblik, skrivnostni samorogi in vrbove vejice bodo vašo smrečico spremenile v čaroben in skrivnosten vrt.

Ponovno se veselimo klasične zlato-rdeče-zelene dekoracije. Na smrečico obesite božičke v belo rdečih oblačilih v raznih situacijah, za piko na i dodajte velike kariraste pentlje in imitacije gozdnih vej polnih rdečih plodov.

Prepustite se eleganci in razkošju v belo-zlato-srebrni barvi. Angelska krilca in zlati prah, ki ga prinese zimski veter in posuje na vašo smrečico. Razkošje svetleče beline, lesketanja in bleščic za milino in mir v razkošju vašega doma.

NOVO - Pametne lučke Twinkly

NOVO - Božična vasica

Nove jelke

Uredite svoje praznike
po svoje

Tudi letos MERKUR predstavlja trende na področju božično novoletnega okraševanja. Izbirajte med izdelki za notranjo in zunanjo uporabo, kot so lučke, figure, bunkice v čudovitih barvah in različnih velikostih, široko paleto božičnih drevesc, venčkov, pisanih sveč.

Okrasite vaš dom

Ideje za darila zanjo, zanj in za otroke

Za praznike vredne občudovanja

Praznični Merkur z Ulo Furlan

Are Your Sure?

Exit