NOŽ ZA LEPENKO OLFA 25 MM ZELO ŠIROKI H-1

NOŽ ZA LEPENKO OLFA 25 MM ZELO ŠIROKI H-1

Masivno ohišje iz umetne mase ima simetrično obliko, da ga lahko uporabljajo desničarji in levičarji, namenjeno je za rezanje industrijskih materialov kot so tesnila, plastične mase, papir, karton, gume, tekstil in podobne materiale. V kovinskem ohišju je vmeščeno izredno ostro in obstojno, segmentno rezilo širine 25 mm s 7 seg ... preberi več
13,99 € / kos
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
NOŽ ZA LEPENKO OLFA 25 MM ZELO ŠIROKI H-1
13,99 €

Podrobnejši opis

Masivno ohišje iz umetne mase ima simetrično obliko, da ga lahko uporabljajo desničarji in levičarji, namenjeno je za rezanje industrijskih materialov kot so tesnila, plastične mase, papir, karton, gume, tekstil in podobne materiale. V kovinskem ohišju je vmeščeno izredno ostro in obstojno, segmentno rezilo širine 25 mm s 7 segmenti. Vijak za fiksiranje rezila na željeno dolžino.

  • Izredno ostro in obstojno rezilo.

Leta 1956 je gospod Yoshio Okada izumil prvi nož z lomljivim rezilom na svetu. Navdih za to neverjetno idejo je dobil pri lomljenju čokoladne tablice in opazovanju ostrih robov razbitega stekla. Ta edinstven izum se od takrat zelo uspešno prodaja po celem svetu s splošno uporabljenim nazivom OLFA nož. Dolžina, širina in kot rezila, kot jih je določil gospod Y. Okada, so postali standard za vse nože z lomljivim rezilom širom sveta.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAOLFA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit