• Natisni

Solarni

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov.

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Se opravičujemo!

V kategoriji ni izdelkov, ki bi ustrezali vaši izbiri.

NAZAJ NA NASLOVNICO

Solarni hranilniki vode

Hranilniki toplote so namenjeni kot dopolnilo za vse ogrevalne naprave, kot so kotli na trda goriva, toplotne črpalke, solarni sistemi, plinski kotli in kotli na pelete. Zalogovniki so omogočajo optimalno izkoriščanje energije in varčnejše ogrevanje.


Lahko se uporabijo kot centri za združevanje toplotnih virov ali opravljajo funkcijo povečanja volumna vode ali ogrevanje sanitarne vode in prenos toplote z enega medija na drugega.


Akumulatorji tople vode so primerni za uporabo v sodobnih sistemih ogrevanja, ki akumulirajo presežek toplotne energije kotla. Solarni grelniki so izdelani iz kvalitetnega jekla, so primerni za ogrevanje tople sanitarne vode in kot podpora ogrevanju.


Solarni hranilniki vode so povezani s solarnim sistemom in so primerni za uporabo v enodružinskih in večdružinskih hišah. Pri načrtovanju povezave s solarnim sistemom ne bomo dosegli želenega učinka, če bodo v sistemu prevelike toplotne izgube. Te pa niso odvisne le od toplotnih izgub hranilnika toplote, temveč tudi od priključkov in izgub v ceveh.


Pri urejanju ogrevalnega sistema si pomagajte z nasveti Merkurjevih strokovnjakov.

 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.