• Natisni

Ploščati in vakuumski

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov.

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

na stran
Št. zadetkov: 7
na stran
Št. zadetkov: 7

Ploščati in vakuumski sanitarni sistemi

Izbira ogrevalnega sistema v vašem domovanju je izredno velikega pomena. Na to vplivajo številni dejavniki – stroški energentov, način gradnje doma, vaše potrebe in želje… Da bo vaša izbira nekoliko enostavnejša smo v Merkurju pripravili številne nasvete s področja ogrevanja. Priporočamo vam, da jih pregledate, saj boste zagotovo spoznali marsikatero novo informacijo in zanimive trike.

Eden od načinov ogrevanja je solarni sistem, ki je lahko ploščati ali vakuumski. To je odlična izbira, ki omogoča najmanjše onesnaževanje okolja glede na ostale tipe ogrevanja. Energija se nabira in hrani s pomočjo sončnih kolektorjev. To je neizčrpen in tih vir energije.

Solarni sistemi se delijo glede na sposobnost kapacitete energije – torej eni omogočajo preskrbovanje energije za manjše porabnike elektrike, drugi pa omogočajo zagotovitev energije za večje potrebe.

Sprejemniki sončne energije pretvarjajo sončno svetlobo za ogrevanje prostorov in pridobivanje tople sanitarne vode.

Ploščati in vakuumski solarni sistem je kakovosten in preizkušen. Možno jih je kombinirati z drugimi ogrevalnimi sistemi. S solarnimi sistemi boste privarčevali pri stroških za ogrevanje, stroški investicije v solarni sistem pa se vam bodo kmalu povrnili. Razlika med solarnim sistemom in toplotno črpalko je, da črpalka samo pretvarja toploto znotraj prostora in zato v kurilni sezoni ni smiselna.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 293 € 0 € do 293 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. KEMIKAL (3)
  2. SELTRON (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.