Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Okrasili smo Pediatrično kliniko v Ljubljani

Okrasitev Pediatrične klinike v Ljubljani

December je čas, ko si iskreno zaželimo novih priložnosti, ljubezni, veselja in zdravja. In slednjega si verjetno najbolj želijo ravno otroci v Pediatrični kliniki, ki iz različnih razlogov ne morejo doživeti domačega prazničnega razpoloženja.

Najlepše je videti na otroških obrazih smeh. Če pa nasmeh lahko pričaramo otrokom, ki praznične dni preživljajo v bolnišnici, pa je to še toliko lepše. Da jim čarobnost praznikov še bolj približamo smo se letos v MERKURju odločili, da v avli Pediatrične klinike v Ljubljani, postavimo pravo medvedjo zimsko pravljico. Medvedki so za otroke zelo priljubljene živali, ki v njih sprožajo prijetne občutke. Še posebej, ko jih vidijo v nenavadnih in igrivih trenutkih. S postavitvijo medvedje zimske pravljice smo dosegli, da se otroci ob medvedkih dobro počutijo in se z njimi radi fotografirajo. Tudi z našo pomočjo se bodo prazniki otrokom še bolj usidrali v srce.

Z že tradicionalno pripravo praznične dekoracije smo se priključili in še dodatno obogatili dobrodelno akcijo Radia Center, ki vsako leto izvaja Spust Božičkov.

Veseli nas, da smo z okrasitvijo Pediatrične klinike dodali še en košček v mozaik družbene odgovornosti MERKURja v letošnjem letu.

pediatrična

Are Your Sure?

Exit