• Natisni

POSODA, GARNITURA/SET BIVA 9 DELNA AZUR S STEKLENIMI POKROVI ZA INDUKCIJO

Šifra izdelka: 1916346

Cena:
79,99 € /GRN
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
9 delna garnitura Azur Iz nerjavnega jekla 18/10. Vsebuje:3x lonec; fi 16 - 1,6 l; fi 20 - 3 l; fi 24 - 7 l1x kozica z dolgim ročajem fi 16 cm 1,2 l1x kozica z dvojnim ročajem fi 20 cm - 2,5 l4x stekleni pokrovza vsa kuhališča, tudi indukcijo

  • Primerna tudi za indukcijo.
  • Z merilno skalo.
  • Primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Nakup posode BIVA AZUR je prava odločitev; pečenje in kuhanje vam bo vedno v veselje. Mnogo prednosti govori v prid posode: Narejena je iz kakovostnega nerjavečega jekla (18/10), ki nikoli ne oksidira. Odporno je proti koroziji in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Debelo, ravno oblikovano, termično dno je prikladno za vse vrste štedilnikov (električnega, s keramično stekleno površino, na plin ali premog) tudi za indukcijo. Omogočilo bo enakomeren prenos toplote na celotno posodo kar bo zagotovilo, da bo hrana ohranila vse minerale, ob enem pa bo tudi izkoristek energije boljši. Ogreje se hitro, enakomerno in dolgo časa ohranja toploto; dno je varčno z energijo. Steklen pokrov omogoča vizualen nadzor nad potekom kuhanja brez odpiranja in potrate energije. UPORABA POSODE V PEČICI Posoda iz nerjavnega jekla je uporabna v pečici do 260˙C. Pokrovi iz kaljenega stekla pa do 175˙C. Nikoli ne uporabljajte posode v pečici s funkcijo pečenja na žaru. KORISTNI NAPOTKI Če želite privarčevati pri stroških energije se izogibajte visokih temperatur pri kuhanju. Uporabite visoko temperaturo le pri segrevanju do vrelišča, nato pa jo znižajte na minimum. Pri kuhanju zelenjave uporabljajte male količine vode, tako bo zelenjava ohranila vse mineralne in hranljive snovi. Da bi preprečili sprijemanje hrane za dno, dodamo majhno količino jedilnega olja, margarine ali masla v hladno posodo in prižgemo do srednje ali do srednje visoke temperature za eno do dve minuti pred dodajanjem hrane.Poskrbite, da je površina kuhanja v vodoravnem nivoju. S tem se zagotavlja enakomerna razdelitev maščobe ali olja na dno posode. Posoda mora biti pred uporabo dobro očiščena. Po vsaki uporabi posodo dobro operite. Nečista posoda je lahko vzrok sprejemanju hrane in razbarvanje posode. Če se iz segretega olja ali masti dimi je to vzrok previsoke temperature v posodi. Da bi se izognili škodi, ki jo povzroča sol (na posodi pušča manjše bele pike), zato sol dodamo hrani na koncu kuhanja ali ko hrana začne vreti. Bele pege sicer ne vplivajo na učinkovitost kuhanja, ampak samo na izgled posode. Ne shranjujte živil, začinjenih s soljo, v posodi.

Tehnične specifikacije

VRSTA POSODE GARNITURA
MATERIAL NERJAVEČE JEKLO
UPORABA ELEKTRIKA INDUKCIJA PLIN STEKLOKERAMIKA
BARVA SREBRNA
PRALNO V POMIVALNEM STROJU DA
POKROVKA DA
MATERIAL POKROVKE STEKLO
KAKOVOST ZA VSAK ŽEP
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj