Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
POSODA, GARNITURA/SET KÜCHENPROFI 8 DELNA SIENA S STEKL. POKROVI ZA INDUKCIJO

POSODA, GARNITURA/SET KÜCHENPROFI 8 DELNA SIENA S STEKL. POKROVI ZA INDUKCIJO

Šifra izdelka:
1995928
Sestavljena iz lonec nizek 20cm-2,5l; lonec 16cm-1,25l; lonec 20cm-3,0l; lonec 24cm-5,5l in 4 steklenih pokrovov. Izdelana iz nerjavečega legiranega jekla 18/10. Dno nudi stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin - tudi indukcijskih. Točkovno varjeni kovinski ročaji se ne pregrevajo. Pokrovi iz kakovostnega stekla za en ... preberi več
104,99 € / GRN

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Na zalogi v Spletnem centru – Dostavimo v 2-7 dneh Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
POSODA, GARNITURA/SET KÜCHENPROFI 8 DELNA SIENA S STEKL. POKROVI ZA INDUKCIJO
104,99 €

Podrobnejši opis

Sestavljena iz lonec nizek 20cm-2,5l; lonec 16cm-1,25l; lonec 20cm-3,0l; lonec 24cm-5,5l in 4 steklenih pokrovov. Izdelana iz nerjavečega legiranega jekla 18/10. Dno nudi stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin - tudi indukcijskih. Točkovno varjeni kovinski ročaji se ne pregrevajo. Pokrovi iz kakovostnega stekla za energetsko varčno kuhanje s stalnim vpogledom v posodo. Izlivni rob za prelivanje brez polivanja. Zaobljen prehod med dnom in steno lonca. Z merilno skalo na notranjih straneh. Primerno za uporabo v pečici in pomivanje v pomivalnem stroju.

  • Nerjaveče legirano jeklo 18/10.
  • Stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin.
  • Merilna skala.

Küchenprofi - Kakovost. Vsestranskost. Premišljenost. Serija SIENA je s svojimi čistimi linijami privlačna in vabljiva. Izdelana je iz visoko kakovostnega nerjavečega legiranega jekla 18/10, ki je izjemno trpežno, enostavno za čiščenje in higiensko. Odebeljeno 3 slojno dno iz kvalitetnih materialov zagotavlja najboljše toplotne lastnosti, s tem varčuje z energijo in nudi stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin - tudi na indukcijskih. Brušena zunanjost posode daje posodi matiran izgled, ki je manj občutljiv na madeže, praske in prstne odtise. Točkovno varjeni kovinski ročaji se tudi ob trajnejši rabi posode na kuhalni površini ne pregrevajo. Pokrovi iz kakovostnega stekla omogočajo energetsko varčno kuhanje na štedilniku ali v pečici, s stalnim vpogledom v posodo. V takšni posodi, še dolgo po izklopu kuhalne plošče, hrana ostane topla. Küchenprofi s svojo premišljenostjo ni pozabil na ojačan izlivni rob za izlivanje in prelivanje brez polivanja, zaobljen prehod med dnom in steno lonca, ki ponuja lažje mešanje in zajemanje hrane in merilno skalo v notranjosti loncev, ki so praktičen pripomoček za doziranje. Nič več zamudnega pomivanja merilnih lončkov. Kvalitetna posoda, ki vam bo prihranila čas in energijo. Küchenprofi - kvaliteta ki se čuti in traja.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKÜCHENPROFI
VRSTA POSODEGARNITURA
MATERIALNERJAVEČE JEKLO
PRALNO V POMIVALNEM STROJUDA
UPORABAELEKTRIKA INDUKCIJA PEČICA PLIN STEKLOKERAMIKA
LINIJASIENA
BARVASREBRNA
POKROVKADA
MATERIAL POKROVKESTEKLO
KAKOVOSTZA ZAHTEVNE KUHARJE
GARANCIJA10
Napišite vaše mnenje o izdelku