PRAKTIČNA REŠITEV 3-V-1, ZA OKOLJU PRIJAZNO ODSTRANJEVANJE PLEVELA IN MAHU

PRAKTIČNA REŠITEV 3-V-1, ZA OKOLJU PRIJAZNO ODSTRANJEVANJE PLEVELA IN MAHU

GARDENA combisystem Čistilnik za reže 3-v-1 predstavlja rešitev, ki ni samo nežna do okolja, temveč tudi temeljita, prilagodljiva in praktična za vsakodnevno vrtnarjenje. V enem uporabnem orodju so združena tri različna orodja, zaradi česar je combisystem Čistilnik za reže 3-v-1 izjemno vsestranski. Primerno je za temeljito čiš ... preberi več
25,19 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
PRAKTIČNA REŠITEV 3-V-1, ZA OKOLJU PRIJAZNO ODSTRANJEVANJE PLEVELA IN MAHU
25,19 €

Podrobnejši opis

GARDENA combisystem Čistilnik za reže 3-v-1 predstavlja rešitev, ki ni samo nežna do okolja, temveč tudi temeljita, prilagodljiva in praktična za vsakodnevno vrtnarjenje. V enem uporabnem orodju so združena tri različna orodja, zaradi česar je combisystem Čistilnik za reže 3-v-1 izjemno vsestranski. Primerno je za temeljito čiščenje ozkih rež na primer med tesno prilegajočimi se tlakovci na terasi ali dvorišču. Omogoča tudi enostavno odstranjevanje plevela in v širših režah. S Čistilnikom za reže 3-v-1 ostanke mahu zlahka pometemo.

  • Tanko rezilo iz nerjavnega jekla za ozke reže.
  • Trikotno ukrivljen lok iz nerjavnega jekla .
  • Rezilo za odstranjevanje plevela v ozkih režah.

GARDENA combisytem 3-v-1 čistilnik za reže je inovativen, enostaven in vsestranski način za odstranjevanja plevela, nežen do flore ter favne v vrtu. Mnogi strastni hobi vrtnarji so mnenja, da je odstranjevanje plevela in mahu z vrta, ter dvorišča pred garažo, izjemno dolgočasno in naporno. Eno orodje združuje tri funkcije: tanko robustno rezilo iz nerjavnega jekla omogoča natančno in temeljito uporabo zlasti v ozkih režah, na primer med tesno prilegajočimi se tlakovci na terasi ali na dvorišču. Plevel in mah najdemo tudi v širših režah, kjer uporabimo trikotno ukrivljeno rezilo iz nerjavnega jekla. Tretja funkcija combisytem 3-v-1 čistilnika je kovinska krtača, posebej zasnovana za odstranjevanje mahu in ostalega izvlečenega materiala in rež. Povsem mehansko odstranjevanje plevela je zasnovano skrbno in je posebej nežno do okolja. Combisytem 3-v-1 čistilnik za reže se kombinira s poljubnim ročajem GARDENA combisystem. Kombinirano orodje omogoča menjavo ukrivljenega in tankega nerjavnega rezila pri dotrajanosti ali večletni uporabi. GARDENA se zavezuje k visoki kakovosti in dolgoživosti izdelkov s 25 letno garancijo.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGARDENA
TIPNENASAJEN
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit