Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
2

Izbira in nakupovanje daril je med bolj pomembnimi opravili tekom praznikov in na božični ali novoletni večer, sploh, ko gre za otroke. Posebno skrb pri načrtovanju in izbiri namenjamo tudi partnerjem, sorodnikom in srčnim prijateljem.

PO IDEJE ZA DARILA V MERKUR.
Če vam primankuje časa vam izbrano darilo dostavimo na dom že v 48 urah.

IZBERITE DARILO V NAJLJUBŠI KATEGORIJI

Z nakupom božične zvezde v decembru prispevate 10 centov v sklad "Za lepšo šolo" in pomagate, da bomo spomladi ponovno pripomogli k lepšemu šolskemu okolju, v katerem si naši otroci in vnuki nabirajo znanje in izkušnje. Več o projektu na www.zalepsosolo.si


pravljicni merkurpravljicni merkur

Letošnje leto smo v Merkurju pravljično razpoloženi. Navdih smo našli v bitjih, ki že od davno pripovedujejo vse te čudovite zgodbe. Ob njih domišljija oživi in najde čar v še tako preprostih stvareh, kot sta šopek suhih vej ali stara gozdna pot ... Zato vas vabimo, da se z nami prepustite domišljiji štirih čudovitih trendov, ki segajo vse od stare ljudske zgodbe, pa do sodobnega načina življenja. Želimo vam naravnost čudovite in pravljično obarvane praznike 2018.


NOVOLETNO OKRAŠEVANJE IN PEKA

V praznično vzdušje in druženje z družino ter prijatelji, spadajo tudi advent, praznična peka ter priprava praznične mize.


OKRAŠEVANJE IN OSVETLITEV

Pobrskajte med trendnimi, pvc in steklenimi okraski, notranjimi ali zunanjimi lučkami ter izberite najljubše praznično drevesce.


Pravljični Merkur

Are Your Sure?

Exit