PROIZVOD ZA SANACIJO TKK ANTIKOR 25 KG - ZAŠČITNI PREMAZ ZA ARMATURO

PROIZVOD ZA SANACIJO TKK ANTIKOR 25 KG - ZAŠČITNI PREMAZ ZA ARMATURO

Proizvod za kakovostno in hitro sanacijo, proizvajalca TKK po SIST EN 1504-7, Tekamal Antikor je namenjen zaščiti armature proti koroziji. Vezni premaz je enokomponentni in zaščitni proizvod za armaturo ter beton, narejen na osnovi cementa. Priporočljiva uporaba tudi zgolj kot vezni sloj. Tega nanesemo še pred ročnim dodajanjem ... preberi več
43,49 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
PROIZVOD ZA SANACIJO TKK ANTIKOR 25 KG - ZAŠČITNI PREMAZ ZA ARMATURO
43,49 €

Podrobnejši opis

Proizvod za kakovostno in hitro sanacijo, proizvajalca TKK po SIST EN 1504-7, Tekamal Antikor je namenjen zaščiti armature proti koroziji. Vezni premaz je enokomponentni in zaščitni proizvod za armaturo ter beton, narejen na osnovi cementa. Priporočljiva uporaba tudi zgolj kot vezni sloj. Tega nanesemo še pred ročnim dodajanjem sanacijske malte. Pri tem pazimo, da malto obvezno vgradimo še na svež zaščitni premaz Tekamal Antikor. Pakiranje po 25 kg.

  • Visokozaščitni premaz odlične kakovosti.
  • Hitra in učinkovita sanacija.
  • Uporaba tudi kot vezni sloj.

Tekamal Antikor uporabljamo za zaščito armature: - ko je armatura vidna in je debelina zaščitne-pokrivne plasti manjša od 10 mm, - v izpostavljenih okoljih, kjer se zahteva dodatna zaščita, - ko je beton kontaminiran s kloridi, - ko izvajamo popravila z maltami razreda R2 za nekonstrukcijska popravila, - ko sanacijskih malt za konstrukcijska popravila razredov R4 in R3 ni možno vgraditi takoj po čiščenju armature. Tekamal Antikor lahko uporabimo tudi kot vezni sloj, predvsem pred ročnim nanašanjem sanacijskih malt, vendar moramo pri tem paziti, da malto obvezno vgradimo na še svež Tekamal Antikor.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKATKK
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit