Brezplačna dostava nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
Navigacija

Žari za kampiranje

-30%
Akcijska cena 3,14 € Redna cena 4,49 € / KOS
Več

Žari za kampiranje

Boste dopust preživeli na kampiranju ali se z avtodomom podali v nove kraje? Ob šotoru si lahko uredite prijeten kotiček za kuhanje z vsem, kar potrebujete za pripravo hrane. Za lažje spravljanje, shranjevanje in prenašanje izberite žare, ki so prilagojeni za kampiranje. Tako boste prihranili prostor in si olajšali transport – žar lahko spravite v prtljažnik avtomobila ali shranjevalno mesto vašega avtodoma. Prenosni žari so primerni tudi za uporabo na barkah ali na daljši poti na za to primernih počivališčih.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo žari za enkratno uporabo, žari s ploščo oz. deljen žar s ploščo in kuhalnikom. Žari za enkratno uporabo so opremljeni z lesnim ogljem in gorljivo plastjo, na njih pa lahko pečete uro in pol. Žari s ploščo so izdelani iz litega železa, ki ohranja visoko temperaturo s površino za pečenje, na kateri lahko pripravljate hrano za 4-8 oseb.

Pred odločitvijo za peko na kamp območjih preverite, ali je kurjenje dovoljeno, saj v mnogih kampih uporaba žara na kurjenje ni dovoljena.

Če želite uživati na prostem in prirejati prijetna druženja, preverite Merkurjeve nasvete.