ROBOTSKI SESALNIK ROBOROCK ROBOROCK S6 MAXV ROBOT

ROBOTSKI SESALNIK ROBOROCK ROBOROCK S6 MAXV ROBOT

Prvi robotski sesalnik na svetu, ki združije 2 kameri in LDS laser. V kombinaciji z napredno programsko opremo ReactiveAITM, ponuja naj bolj učinkovito sesanje in navigacijo po prostoru.
549,90 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
ROBOTSKI SESALNIK ROBOROCK ROBOROCK S6 MAXV ROBOT
549,90 €

Podrobnejši opis

Prvi robotski sesalnik na svetu, ki združije 2 kameri in LDS laser. V kombinaciji z napredno programsko opremo ReactiveAITM, ponuja naj bolj učinkovito sesanje in navigacijo po prostoru.

  • Natančna navigacija LiDAR.
  • Inteligentno pomivanje tal.
  • Dve napredni kameri.

Nov model Roborock S6 MaxV predstavlja novo stopnjo inteligence. Prvi robotski sesalnik na svetu, ki združije 2 kameri in LDS laser. V kombinaciji z napredno programsko opremo ReactiveAITM, ponuja naj bolj učinkovito sesanje in navigacijo po prostoru. Vgrajen ima močan Qualcomm procesor, ki poskrbi za izris tlorisov v realnem času, tako boste vedno vedeli, kje se robot nahaja. Dve napredni kameri Obstaja razlog zakaj imajo vsi sesalci dve očesi, saj lahko le tako pridobijo globinsko predstavo prostora. Z uporabo dveh kamer robotski sesalnik Roborock S5 MaxV ne le, da vidi ovire na svoji poti, ampak tudi oceni njihovo lokacijo in ustvari pot okoli njih. Tako bo veliko manj trkov ob vaše pohištvo in ostanete lahko brez skrbi pred morebitnimi praskami. Opremljen je tudi z IR vidim, kar pomeni, da sesanje v temi ne bo več problem. Poleg tega ima S6 MaxV nameščeno zadnjo programsko opremo PreciSenseTM , ki zagotavlja naj inteligentnejšo navigacijo med robotskimi sesalniki na svetu. Zasebnost na prvem mestu Glede nato, da se sesalnik nahaja v vašem domu, je potrebno zagotavljati tudi zaščito vaše zasebnosti. Zato Roborock S6 MaxV vse slike, ki jih zajeme tudi izbriše v istem trenutku. Nobena slika ni tako nikoli podvojena, shranjena ali poslana. Ko zazna kamera ovira pošlje le podatke vašemu telefonu in označi mesto na tlorisu, kje se ovira nahaja. Moč na vrhuncu V primerjavi s predhodnikom modelom S6 ima kar do 25% večjo sesalno moč in sicer razvije do 2500Pa v kombinaziji s tehnologijo HyperForceTM . Vaše stanovanje ne bo potrebovalo klasičnega sesalnika. Za vsa nujna in takojšnja sesanja pa je tu pokončni sesalnik Roborock H6, ki vam bo vedno pri roki. Učinkovito sesanje v več nadstropjih Več nivojsko shranjevanje tlorisov vam omogoča sesanje v več nadstropnjih. Na vsakem tlorisu lahko označite cone, kamor sesalnik ne sme, kjer ne sme pomivati tal in narišete meje virtualnega zidu. Mokro čiščnje na novem nivoju. Napredno mokro čiščenje s tehnologijo SnapMopTM bo še dodatno očistilo vaša tla. Mokro čiščenje omogoča za površine do 200 kvadratnih metrov. Tehnične lastnosti: Baterija: 5200 mAh Mere: 353 x 350 x 96.5 mm Moč: 66W Prostornina posode za sesanje: 460 ml Prostornina posode za vodo: 300 ml Teža: 3,7kg Čas delovanja: do 150 min Čas polnjenja: do 6 ur Premagovanje ovir: do 2 cm Sesalna moč: 2500 Pa V kompletu prejmete: 1x sesalnik, 1x posoda za prah, 1x posoda za vodo, 1x polnina postaja, 1x krpa za mokro čiščenje"

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAROBOROCK
VRSTA SESANJAPOSODA
BARVAČRNA
VRSTA ROBOTAMOKRO-SUHO SESANJE
VIR NAPAJANJABATERIJA
GARANCIJA1 LETO
NAVIDEZNI ZIDDA
POVEZLJIVOST WI-FIDA
DALJINSKI UPRAVLJALNIKNE
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit