SILENO MINIMO - ZMOGLJIVA ROBOTSKA KOSILNICA ZA MAJHNE TRATE

SILENO MINIMO - ZMOGLJIVA ROBOTSKA KOSILNICA ZA MAJHNE TRATE

Robotska kosilnica GARDENA SILENO minimo 250 m? je tiha, vsestranska, inteligentna kosilnica, idealna za vaš majhen travnik. V aplikaciji GARDENA Bluetooth? na pametnem telefonu, vnesite dimenzije trate ter čas košnje in že ste pripravljeni na brezskrbno košnjo. SILENO minimo enostavno nastavite s funkcijo EasyApp Control in po ... preberi več
Akcijska cena Akcijska cena 611,99 € Redna: 679,99 € Prihranek: 68,00 €
Cena velja od 2.9. do 31.10.2021 oziroma do prodaje zalog.
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v trgovskem centru ni mogoč.
SILENO MINIMO - ZMOGLJIVA ROBOTSKA KOSILNICA ZA MAJHNE TRATE
611,99 €

Podrobnejši opis

Robotska kosilnica GARDENA SILENO minimo 250 m? je tiha, vsestranska, inteligentna kosilnica, idealna za vaš majhen travnik. V aplikaciji GARDENA Bluetooth? na pametnem telefonu, vnesite dimenzije trate ter čas košnje in že ste pripravljeni na brezskrbno košnjo. SILENO minimo enostavno nastavite s funkcijo EasyApp Control in povezavo Bluetooth? na razdalji do 10 m. SILENO minimo ve, kako pogosto in kako najbolje kositi trato in je ena najtišjih kosilnic na trgu v svojem razredu, z nizko stopnjo hrupa pri samo 57db (A).

  • Bluetooth? preprosta namestitev na razdalji 10 m.
  • Najtišja kosilnica v razredu nizke ravni hrupa.
  • Kosi ozka območja in strme naklone.

Robotska kosilnica GARDENA SILENO minimo 250 m? je tih, vsestranski in inteligenten vrtni pomočnik. SILENO minimo je idealen za majhne trate in združuje visoko zmogljivost, natančnost ter priročno košnjo. Začnimo! Namestite aplikacijo GARDENA Bluetooth? v pametni telefon, vnesite velikost trate, želene dni košnje in čas zagona. Aplikacija GARDENA Bluetooth? vas intuitivno, po korakih vodi skozi začetno namestitev. Vaša robotska kosilnica pripravi urnik košnje in je pripravljena na delo. Sistem Bluetooth omogoča preprosto upravljanje s kosilnico SILENO minimo na razdalji do 10 m. Vaša robotska kosilnica pripravi optimalen čas košnje trave, aplikacija GARDENA Bluetooth? pa s pomočjo pomočnika pomaga pri negi vašega vrta. Kosilnica ima izredno tih motor, v svojem razredu je najboljša z izjemno nizko ravnjo hrupa - le 57db (A). Vi in vaši sosedje se lahko mirno sprostite na vrtu, tudi ko je vaša robotska kosilnica v akciji. Prefinjen CorridorCut vodi robotsko kosilnico med košnjo v ozkih predelih in tesnih kotih širine le 60 centimetrov. CorridorCut agilno vodi vašo robotsko kosilnico iz zapletenih slepih ulic. Funkcija SensorControl presodi, kako pogosto vaša trava potrebuje nego in kosi natančno s pravo frekvenco glede na rast trave. Vaš pametni mali pomočnik bo učinkovito kosil travo. Je neustrašen delavec za vse vremenske pogoje in težke terene. SILENO minimo kosi trato samostojno, ne glede na vreme, dež ali pripeko. Pametna robotska kosilnica zazna zmrzal, zaustavi program košnje in počaka, da se trava odtali. Mejni kabel označuje površino vrta, ki jo mora SILENO minimo pokositi. Vodilna žica zanesljivo in popolnoma samodejno usmerja robotsko kosilnico po vseh območjih košnje. Vaša kosilnica ne bo imela težav s prehajanjem skozi ozke prostore in košnjo strmih pobočij do 35 %. Ko robotska kosilnica opravi delo se vrne domov do polnilne postaje, na zasluženo polnjenje. Kosi popolnoma avtonomno, vi pa imate več časa za uživanje na vrtu. Čiščenje ne more biti enostavnejše, saj SILENO minimo enostavno očistite kar z vrtno cevjo. Uživajte na vrtu s SILENO minimo? posedite, sprostite se in dovolite, da majhna robotska kosilnica za vas opravi naporno delo. Vaša trata bo vedno videti čudovita in urejena s SILENO minimo: inteligentna robotska kosilnica. SILENO.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGARDENA
TIP AKUMULATORSKE BATERIJELITIJ-IONSKA
NAPETOST AKUM. BATERIJE18/2,1 V/AH
ZA POVRŠINO OD-DODO 250 M2
NAPETOST AKUM. BATERIJE18 V
ČAS POLNJENJA AKU. BATERIJ75 MIN
KAPACITETA AKUM. BATERIJE2.1 AH
POVPREČNI ČAS DELOVANJA70 MIN
ŠIRINA REZA16 CM
VIŠINA REZA2-4 CM
NASTAVITEV VIŠINE REZADA
VRSTA KOSILNICEROBOTSKA
TEŽA6,1 KG
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit