TERMO VRČ TEFAL SOFT GRIP 1,5 L

TERMO VRČ TEFAL SOFT GRIP 1,5 L

Termo vrč Tefal SOFT GRIP 1,5 L, Termo vrč iz nerjavečega jekla z mehkim oprijemom, z zmogljivostjo 1,5 L.S svojo elegantno in vitko obliko jo boste lahko uporabljali za vsako priložnost. Izjemno udobni soft ročaj in pokrov z enostavnim odpiranjem.Zagotovoljeno 100 % tesnenje. Vsebuje dvojno stene, ki omogočajo stalno temperatu ... preberi več
24,99 € / kos
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
TERMO VRČ TEFAL SOFT GRIP 1,5 L
24,99 €

Podrobnejši opis

Termo vrč Tefal SOFT GRIP 1,5 L, Termo vrč iz nerjavečega jekla z mehkim oprijemom, z zmogljivostjo 1,5 L.S svojo elegantno in vitko obliko jo boste lahko uporabljali za vsako priložnost. Izjemno udobni soft ročaj in pokrov z enostavnim odpiranjem.Zagotovoljeno 100 % tesnenje. Vsebuje dvojno stene, ki omogočajo stalno temperaturo tekočine (12 ur vroč in 24 ur hladni).5 let garancije na material.

  • Soft grip ročaj z enostavnim odpiranjem.
  • 100% tesnenje.

Termo vrč Tefal SOFT GRIP 1,5 L, Termo vrč iz nerjavečega jekla z mehkim oprijemom, z zmogljivostjo 1,5 L. S svojo elegantno in vitko obliko jo boste lahko uporabljali za vsako priložnost. Izjemno udobni soft ročaj in pokrov z enostavnim odpiranjem. Zagotovoljeno 100 % tesnenje. Vsebuje dvojno stene, ki omogočajo stalno temperaturo tekočine (12 ur vroč in 24 ur hladni). 5 let garancije na material.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKATEFAL
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit