Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

UČINKOVITO POLIRANJE

Poliranje

Se na vašem podstrešju staro pohištvo ali pa je vaš avto potreben zunanje prenove? Oživite površine brez leska, ki bodo zopet zasijale, če svoj brusilnik spremenite v orodje za poliranje. Polirate lahko različne površine – zbrusite površino avtomobila za ponoven nanos zaščitnega laka, spolirajte plastiko, žaromete, beton, medenino ali steklo.


Korak za korakom: poliranje

Da boste učinkovito polirali, na ekscentričnim brusilniku brusilni list zamenjajte s polirno gobo ali klobučevino.

Za korekcijo površin potrebujemo primerno orodje in pripomočke – polirno mašino (brusilnik), polirno pasto, polirne gobice, krpe in zaščitni trak

1. korak: V kombinaciji s klobučevinastim polirnim kolutom uporabite polirno pasto, ki se bo med poliranjem nalagala v klobučevinastem kolutu.

2. korak: Pri nadaljnjih korakih poliranja uporabljajte nove kolute in finejša polirna sredstva. Paziti morate, da pred vsakim novim poliranjem s polirne površine skrbno očistite polirno sredstvo, ki se lahko v nasprotnem primeru nabere v novem klobučevinastem polirnem kolutu.

Polirni stroj

Ali ste vedeli ...

Za poliranje večjih površin, na primer tal, si v trgovinah z gradbenim materialom izposodite polirne stroje. 


Pomembno

Če polirate avtolake, uporabite posebej za to namenjena polirna sredstva in pokrov iz ovčje kože, na površino laka pa enakomerno nanesite vosek. Avtolak je potrebno polirati z nizkim številom vrtljajev in le rahlo pritiskati na nanos laka na vozilu.

Are Your Sure?

Exit