Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve

UPORABA LASERJEV PRI NIVELIRANJU

Niveliranje

Vsak domači ali profesionalni mojster ve, kako zamudno in neučinkovito je poravnavanje točk v eno linijo, če pri tem ne uporabljaš ustreznega aparata in si pomagaš le s kakšnimi vrvicami. S sodobnimi tehnologijami ne bo imel noben mojster več težav pri določanju višinskih razlik ali postavitvi točk v eno ravnino.


Enostavna izravnava višinskih razlik in poravnava točk

To opravilo je lahko zelo zamudno, pri njem pa moramo biti izredno natančni, saj se bo njegova učinkovitost poznala na končnem izgledu. Nihče ne želi imeti postrani montirane police na steni, kajne?

Ta tehnološki pripomoček pa seveda ni samo za mojstre! Izredno uporaben je prav za vsakogar. Tako boste enostavno pritrdili knjižni regal, obesili sliko, položili ploščice ali pa pobarvali stene z vzorcem iz ravnih črt.


Modeli aparatov za niveliranje

Različni tehnološki pripomočki vsebujejo različne funkcije in se med seboj razlikujejo po uporabi.

Niveliranje je možno s točkovnimi laserji, saj se ročno poravna s pomočjo vodne tehtnice. Če ste se odločili za polaganje ploščic, vam priporočamo uporabo točkovnega laserja za pečarje. Ima dve laserski liniji, ki ju projicira pod kotom 90°. To izredno poenostavi polaganje ploščic, saj vam točno izriše linijo, kjer bi morala ploščica biti.

Samonivelirne naprave se samodejno postavijo v navpičen položaj, zato je njihova uporaba zelo enostavna. Najprej napravo preprosto postavite, jo vklopite in nato se bo na steni narisal križ iz dveh ravnih linij, ki se sekata pod pravim kotom.

Samonivelirni 360-stopinjski linijski laser pa je že nekoliko boj napreden. Z njim boste lahko istočasno projecirali vodoravno linijo na vse štiri stene. Z njegovo pomočjo boste enostavno postavili slike v isto linjo ali pa položili borduro iz ploščic na vseh stenah.

Laser

Naj niveliranje ne bo več zamudno in mukotrpno delo, pač pa pravi užitek!

Are Your Sure?

Exit