VGRADNA PEČICA BEKO BIR15500XPS

VGRADNA PEČICA BEKO BIR15500XPS

Vgradna električna pečica priznanega proizvajalca Beko navdušuje s prostornino 72 l in naprednimi tehnologijami za enostavno pripravo okusnih jedi. Pečica je idealna za pripravno raznolikih jedi, saj je moč izbirati med kar 15 izjemnimi programi. Za varnost in energijsko učinkovitost poskrbijo trojno zastekljena vrata, hladilni ... preberi več
569,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
 • Brezplačna dostava
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
VGRADNA PEČICA BEKO BIR15500XPS
569,90 €

Podrobnejši opis

Vgradna električna pečica priznanega proizvajalca Beko navdušuje s prostornino 72 l in naprednimi tehnologijami za enostavno pripravo okusnih jedi. Pečica je idealna za pripravno raznolikih jedi, saj je moč izbirati med kar 15 izjemnimi programi. Za varnost in energijsko učinkovitost poskrbijo trojno zastekljena vrata, hladilni ventilator ter elektronska varnostna ključavnica. Upravljanje pečice je preprosto na dotik preko elektronskega zaslona. Pečica ima možnost čiščenja s funkcijo pirolize.

 • Popolna peka iz vseh stani ohranja sočnost jedi.
 • Pečenje na več nivojih hkrati.

Učinek krušne peči

Pečica ima posebno obliko, ki se zgleduje po tradicionalnih obokanih pečeh. Prednost je prosto kroženje vročega zraka, ki se enakomerno porazdeli in jedi zaobjame v celoti z vseh strani. Optimalno segreta jed zagotavlja sočno notranjost in hrustljavo zunanjost.

Najučinkovitejše čiščenje pečice

Dodana funkcija samo-čiščenja s pirolizo zagotavlja najnaprednejši način čiščenja pečice tudi na težko dostopnih delov notranjosti. Funkcija ima možnost izbire med dvema različnima nastavitvama: daljši 120 minutni postopek za čiščenje trdovratnih umazanij in 90 minutni ekološki pirolitični postopek za manj umazane pečice. Med postopkom čiščenja temperatura doseže tudi 480 °C. Vse kar potrebujete storiti je, da z vlažno krpo obrišete morebitne ostanke pepela.

Več prostora za peko

Pečice imajo več prostornine kljub standardnim dimenzijam zunanjosti. Optimiziran zračni tok omogoča boljše kroženje zraka, ki tako povsem zaobjame hrano.

Brez mešanja okusov

Za enakomerno kroženje zraka poskrbi tehnologija prostorske peke. Ta poleg vročega zraka iz ventilatorja dodaja še topel zrak skozi prezračevalni odprtini, ki se nahajata ob straneh na sredini pečice. Napreden sistem zagotavlja izredno sočne jedi na sprednji, kot tudi na zadnji strani. Zrak kroži enakomerno na vsakem nivoju, tehnologija prostorske peke omogoča peko na več različnih nivojih brez mešanja okusov in vonjav.

Teleskopska vodila

Beko pečice odlikujejo izvlečna teleskopska vodila, ki so delno ali popolnoma razširljiva. Prva se razširijo do dveh tretjin svoje dolžine, popolnoma razširljiva vodila pa se navzven razširijo v celoti.

Dodatki, ki poskrbijo za bolj priročno uporabo

Pečica ima trojno zastekljena vrata. Ta so varna na dotik tudi med delovanjem pečice. V notranjosti pečice so dodane halogenske luči v levem kotu, ki poskrbijo za še boljši nadzor jedi med peko. 

Programi

Enakomerna porazdelitev toplote

Profesionalno tehnologijo peke nove generacije zaznamuje 3D peka. Program omogoča sočasno delovanje vseh grelcev (spodnji, zgornji in visokozmogljivi) pečice in poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote po celotni pečici.

Odmrzovanje jedi

Z izbiro načina odmrzovanja deluje samo ventilator, ki poskrbi za kroženje zraka v pečici. Pri tem ne deluje noben grelec. Zamrznjeni izdelki se odmrznejo pri sobni temperaturi. Program je primeren tudi za ohlajevanje kuhanih jedi.

Jedi iz žara v domači kuhinji

Funkcija peke na žaru je primerna za pripravo zrezkov, klobas, rib in tudi obloženih kruhkov.

Prihranite čas in energijo

Posebna nastavitev hitrega segrevanja poskrbi, da se pečica segreje do 35 % hitreje kot pri standardnih funkcijah. Ko pečica doseže želeno temperaturo, se samodejno preklopi na prednastavljen način peke.

Naj bodo hladne jedi preteklost

Poskrbite, da bo jed tudi po serviranju na mizi ostala topla. Za to uporabite funkcijo ohranjanja toplote, ki ohranja bodisi toploto jedi bodisi segreje krožnike pred strežbo. Opisana funkcija je odlična tudi za pripravo jogurta ali vzhajanje testa. Možna je nastavitev temperature med 40 °C in 100 °C.

Načini ogrevanja

 • Statično pečenje
 • Statično pečenje s pomočjo ventilatorja
 • Ventilacijsko pečenje (»Surf« funkcija)
 • Multi 3D pečenje
 • Pica
 • Močan žar in ventilator
 • Močan žar
 • Žar
 • Počasno pečenje / Varčno ventilacijsko segrevanje
 • Spodnje segrevanje
 • Ohranjanje toplote jedi
 • Peka pri nizkih temperaturah
 • Odmrzovanje
 • Piroliza

Priložena oprema

 • Mrežna rešetka
 • Plitki pekač
 • Globoki pekač
 • Enonivojska izvlečna vodila

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
ENERGIJSKI RAZREDA
VRSTA VGRADNE PEČICEVGRADNA PEČICA
VIŠINA59,5 CM
ŠIRINA59,4 CM
PROSTORNINA72 L
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
GARANCIJA2 LETI
VRSTA PEČICE4 D SISTEM
ZASTEKLITEV VRATTROJNA
NAČIN ČIŠČENJAPIROLIZA
ŠTEVILO PROGRAMOV15
GLOBINA56,7 CM
POVEZLJIVOST WI-FINE
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit