Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
VHODNA LESENA VRATA MQ KLASIK 1100X2100 MM DESNA SMREKA

VHODNA LESENA VRATA MQ KLASIK 1100X2100 MM DESNA SMREKA

Šifra izdelka:
1670974
Vhodna vrata Klasik iz kvalitetnega lesa smreke, profil krila in okvirja debeline 58 mm, profili debelinsko lepljeni iz treh slojev, HV varnostna zapora s 5-točkovnim zaklepanjem, dvojno trajnoelastično EPDM tesnilo, dvoslojno toplotno izolativno steklo 24 mm, nastavljiva nasadila, desna, brez kljuke in cilindričnega vložka. Pr ... preberi več
499,99 € / KOS
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
VHODNA LESENA VRATA MQ KLASIK 1100X2100 MM DESNA SMREKA
499,99 €

Podrobnejši opis

Vhodna vrata Klasik iz kvalitetnega lesa smreke, profil krila in okvirja debeline 58 mm, profili debelinsko lepljeni iz treh slojev, HV varnostna zapora s 5-točkovnim zaklepanjem, dvojno trajnoelastično EPDM tesnilo, dvoslojno toplotno izolativno steklo 24 mm, nastavljiva nasadila, desna, brez kljuke in cilindričnega vložka. Proti doplačilu potrebno nabaviti varnostno kljuko in cilinder delitve 35/45. Mere (š/v): 1100/2100 mm.

  • Zaščitena s premazom proti insektom in glivami.
  • Možnost izbire površinskega premaza.
  • Kvaliteten les.

Dobra vhodna vrata kakovostno varujejo dom in ga hkrati estetsko dopolnjujejo. Za vaš dom izberite le najboljše ? vrata MQ Klasik. Izdelana so iz trpežnega lesa smreke, njihova površina pa je zaščitena s premazom proti glivami in insektom. Poleg estetske funkcije pa bodo s 5-točkovnim zaklepanjem poskrbela za varnost doma.

Stekleni elementi so zvočno in toplotno izolirani, saj jih sestavlja dvoslojno toplotno izolativno steklo. Profili vrat so debelinsko lepljeni iz treh slojev, vrata pa tesni dvojno trajno elastično EPDM tesnilo. Poskrbite za lep in varen dom.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMQ
Napišite vaše mnenje o izdelku