VRČ ZA FILTRIRANJE VODE BWT LONGLIFE 2.7 L ZELENA

VRČ ZA FILTRIRANJE VODE BWT LONGLIFE 2.7 L ZELENA

BWT Vrč za filtriranje vode je edini namizni filtrirni sistem, ko vodo obogati z dragocenim magnezijem in ne poskrbi le za njeno filtracijo. Potrebna je uporaba BWT filtrov. Vrč je opremljen z elektronskim indikatorjem, ki opozori na menjavo filtra. Vrč ima ob nakupu že dodan en filter. ?Easy Fill? sistem omogoča enostavno pol ... preberi več
24,99 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v trgovskem centru ni mogoč.
VRČ ZA FILTRIRANJE VODE BWT LONGLIFE 2.7 L ZELENA
24,99 €

Podrobnejši opis

BWT Vrč za filtriranje vode je edini namizni filtrirni sistem, ko vodo obogati z dragocenim magnezijem in ne poskrbi le za njeno filtracijo. Potrebna je uporaba BWT filtrov. Vrč je opremljen z elektronskim indikatorjem, ki opozori na menjavo filtra. Vrč ima ob nakupu že dodan en filter. ?Easy Fill? sistem omogoča enostavno polnjenje vode, brez odpiranja pokrova vrča. ?Easy Fit? pa vrču omogoča postavitev na vrata hladilnika. Njegova prostornina je 2,7 l dovoljuje pa 1,5 l filtrirane vode. Dimenzije: 11,3x27,8x25,2 cm.

  • Easy Fill sistem za enostavno polnjenje.
  • Voda obogatena z magnezijem. .
  • Ozek model, primeren za vrata hladilnika.

Voda obogatena z magnezijem

Patentirana Mg2+ tehnologija omogoča, da filter BWT iz vode ne odstrani samo nezaželene substance, moteče dejavnike okusa (klor, baker, svinec) ter apnenca, ki povzroča nastajanje vodnega kamna, ampak filtrirano vodo hkrati obogati tudi z dragocenim mineralom magnezijem. V procesu se kalcij iz skupne trdote vode izmenjuje z magnezijevimi ioni.

Dodatni magnezij ohranja ravnovesje mineralov v vodi, prav tako pa je tudi prenašalec okusov. Rezultat tega pa je nevtralna pH vrednost vode, ki ima edinstven okus in je prijetno mehka. Ta voda je idealna za vsakodnevno pitje, odlična je za pripravo kave in čaja.

Zadostna dnevna količina vode in magnezija

Ob zaužitju 2 l BWT filtrirane vode, kolikor je priporočljiva dnevna količina, prejmete kar 20 % dnevnih potreb magnezija. Tako je filtrirana voda več kot odlična alternativa ustekleničeni vodi in vodi v plastenkah. Brez prenašanja težke embalaže in cenovno ugodnejša izbira.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABWT
VRSTAVRČ
BARVABELA
GARANCIJA2 LETI
PROSTORNINA POSODE2,7 L
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit