Zunanje svetilke

Viseče
Viseče
Stropne
Stropne
Stenske
Stenske
Stoječe
Stoječe
Vgradne
Vgradne
Solarne
Solarne

Zunanje svetilke

Poskrbite, da bo tudi okolica hiše primerno osvetljena. Z dobro osvetlitvijo tako dvorišča kot tudi vrta, se boste izognili nesreči in poškodbi, ki se lahko pripeti ob spotiku. V temi je zelo nevarno hoditi, zato preglejte Merkurjevo ponudbo, kjer boste v širokem spektru izdelkov zagotovo našli primerna svetila za vaše dvorišče, balkon ali vrt.

Nekatera so stenska, druga talna. Odločite se lahko za svetilo s senzorjem, stikalom za prižig ali pa se napajajo s pomočjo solarne svetlobe in se aktivirajo šele ob temi.

Z zunanjimi svetilkami si lahko narediti prijetno sproščeno vzdušje. S solarnimi svetili označite potko na vrtu, s stenskimi svetili pa poskrbite, da bo osvetljen dovoz do hiše. Ob poletnih večerih se zabavajte še dolgo v noč. Da vas ne bo pregnala noč, svojo letno kuhinjo ali paviljon opremite s stropnim svetilom.

Nekatera temeljijo predvsem na uporabnosti in kakovosti svetlobe, druga na dekorativnosti, v naši ponudbi pa boste zagotovo našli svetila, ki združujejo oboje. Zato skrbno izberite ustrezno svetilo, ki bo hkrati učinkovito, dovoljevalo bo uporabo žarnice z željeno jakostjo, poleg učinkovitosti, pa bo s svojim izgledom doprinesla celotnemu izgledu okolice.

Ne veste kako se lotiti postavitve osvetlitve v okolici vaše hiše? Potem so odlična izbira naši nasveti, kjer boste spoznali marsikater trik in zanimivo informacijo.

Are Your Sure?

Exit