• Natisni

ZAMRZOVALNA OMARA LIEBHERR GP 1376

Šifra izdelka: 1871024

Cena:
450,00 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Energijski razred A++. Prostornina omare je 104 litrov, v 24 urah pa zamrzne 11 kg živil. Letna poraba energije je 152 kWh.

  • No Frost- brez ivja.

Manjša prostostoječa zamrzovalna omara je klasičnega dizajna in je nepogrešljiv pripomoček v vsakem domu. Z njo boste zamrznili dovolj živil, saj ima 4 transparentnih predalov imenovanih VarioSpace, s čimer boste imeli pregled nad živili brez nepotrebnega odpiranja. Ima posebej gladke stene v notranjosti, ki so zato enostavne za čiščenje, saj se led na njih ne kopiči. Zamrzovalna omara spada v energijski razred A++, ki zagotavlja najboljšo učinkovitost pri najmanjši porabi energije. Prostornina omare je 104 litrov, v 24 urah pa zamrzne 11 kg živil. Letna poraba energije je 152 kWh. Hladilniki so opremljeni s tehnologijo SuperFrost in Smart Frost.
SuperFrost: Živila morajo kar se da hitro zamrzniti, že vstavljena živila pa morajo obdržati nivo mrazu. Tako zamrznjena živila najbolje ohranijo svojo hranilno vrednost, izgled in okus.
StopFrost Je tehnologija, ki nudi dve prednosti: 1. Zmanjšano nabiranje ledu v zamrzovalnem prostoru in na živilih, zaradi česar skrinje ni potrebno velikokrat odmrzovat.2. StopFrost sistem poskrbi, da po odpiranju in zapiranju pokrova skrinje, ne pride več do nastajanja podtlaka. NoFrost je dokazano najboljši hladilni sistem, kar jih obstaja, saj učinkovito onemogoči nabiranje ledu v notranjosti zamrzovalnega dela aparata.
SmartFrost sistem, ki preprečuje zmrzal na stenah hladilnika.

 

Tehnične specifikacije

VRSTA ZAMRZOVALNEGA APARATA PROSTOSTOJEČA OMARA
ENERGIJSKI RAZRED A++
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL 104 L
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 152 KWH
KLIMATSKI RAZRED SN-T: +10 DO +43°C
GLASNOST DELOVANJA 38 DB
UPRAVLJANJE MEHANSKO
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST NE
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA 11 KG/24 H
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH 30 H
ŠIRINA 55,3 CM
VIŠINA 85,1 CM
GLOBINA 62,4 CM
BARVA BELA
GARANCIJA 2 LETI
INVERTER MOTOR NE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj