ZAŠČITNI PREMAZ GARDEN STONE PROTECT 0.4 KG

ZAŠČITNI PREMAZ GARDEN STONE PROTECT 0.4 KG

TKK Garden Stone Protect je brezbarvna tekočina na osnovi silan - siloxanov in specialnih dodatkov namenjena za končno zaščito poroznih anorganskih materialov pred vodo / vlago. Zaradi odlične vpojnosti prodre globoko v pore materiala in po odhlapitvi topila tvori nevidno impregnacijo površine. V primerjavi z drugimi silikonski ... preberi več
5,19 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
ZAŠČITNI PREMAZ GARDEN STONE PROTECT 0.4 KG
5,19 €

Podrobnejši opis

TKK Garden Stone Protect je brezbarvna tekočina na osnovi silan - siloxanov in specialnih dodatkov namenjena za končno zaščito poroznih anorganskih materialov pred vodo / vlago. Zaradi odlične vpojnosti prodre globoko v pore materiala in po odhlapitvi topila tvori nevidno impregnacijo površine. V primerjavi z drugimi silikonskimi impregnacijami ne učinkuje samo vodoodbojno - hidrofobno ampak tudi oljeodbojno - oleofobno. Tako lahko s površin zaščitenih s Silifobom Marble z lahkoto odstranimo madeže masti, olja, barv, ipd.

  • Enostaven nanos.
  • Odlična zaščita.
  • Anti-grafiti zaščita.

Področje uporabe - za zaščito tlakov iz naravnega in umetnega kamna in neglaziranih keramičnih ploščic - lažje čiščenje, zaščita pred umazanijo - za zaščito okenskih polic, miznih plošč in spomenikov, iz naravnega in umetnega kamna ? lažje čiščenje, zaščita pred umazanijo - za zaščito fasad iz naravnega in umetnega kamna, betona, ipd. - zmanjšanje vodovpojnosti, anti-grafiti zaščita Skladiščenje Silifob Marble je vnetljiva tekočina, zato ga moramo skladiščiti v skladiščih, ki ustrezajo predpisom za skladiščenje vnetljivih tekočin. Silifob Marble moramo skladiščiti v tesno zaprti embalaži, na hladnem in zračnem prostoru, ločeno od virov vžiga in toplote ter zaščiten pred direktno sončno svetlobo. V dobro zaprti, nepoškodovani embalaži, je rok uporabnosti min. 2 leti od datuma proizvodnje.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGARDEN
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit