• Natisni

Priprava toplih napitkov

Kavni avtomati

Kavni mlinčki

Kuhalniki vode

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 82
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 82
1 2 3 4 5

Priprava toplih napitkov

Vas ob jutrih prebudi le prijeten vonj po kavi in je le ta obvezna jutranja rutina? Si namesto kave raje pripravite kakav, čaj ali morda kakšen drug topli napitek? Naj bo njihova priprava od danes naprej še enostavnejša!

Kavni avtomati vam bodo olajšali pripravo vašega najljubšega napitka. Glede na vaše potrebe in želje izberite ustreznega, saj se med seboj močo razlikujejo. Nekateri omogočajo hkratno pripravo kave za dve kavni šalčki, drugi so zelo preprosti in zatorej cenovno dostopnejši, spet tretji omogočajo, da z njimi poleg kave pripravite še druge napitke. Kakšen napitek boste izbrali je odvisno od kapsule ali filtra, ki ga boste v aparat vstavili.

Obožujete vonj po sveže zmleti kavi? Potem si izberite kavni mlinček in pripravite lastno zmleto kavo. Ti mlinčki so tudi univerzalne uporabe, saj se v njih lahko zmelje tudi sladkor in druge podobne sestavine.

Za hitro pripravo vrele vode brez dolgega čakanja, izberite kuhalnik vode. Danes so ti že zelo sodobno oblikovani, modernih oblik in zanimivih vzorcev. Zato lahko velikokrat predstavljajo tudi čajnik. V kuhinji pa bodo poskrbeli za zanimivo popestritev.

Preverite še naše nasvete in morda izveste še katero zanimivo informacijo, ki jo boste lahko uporabili pri pripravi toplih napitkov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.