• Natisni

Priprava toplih napitkov

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Kavni avtomati

Kavni mlinčki

Kuhalniki vode

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 78
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 78
1 2 3 4 5

Priprava toplih napitkov

Vas ob jutrih prebudi le prijeten vonj po kavi in je le ta obvezna jutranja rutina? Si namesto kave raje pripravite kakav, čaj ali morda kakšen drug topli napitek? Naj bo njihova priprava od danes naprej še enostavnejša!

Kavni avtomati vam bodo olajšali pripravo vašega najljubšega napitka. Glede na vaše potrebe in želje izberite ustreznega, saj se med seboj močo razlikujejo. Nekateri omogočajo hkratno pripravo kave za dve kavni šalčki, drugi so zelo preprosti in zatorej cenovno dostopnejši, spet tretji omogočajo, da z njimi poleg kave pripravite še druge napitke. Kakšen napitek boste izbrali je odvisno od kapsule ali filtra, ki ga boste v aparat vstavili.

Obožujete vonj po sveže zmleti kavi? Potem si izberite kavni mlinček in pripravite lastno zmleto kavo. Ti mlinčki so tudi univerzalne uporabe, saj se v njih lahko zmelje tudi sladkor in druge podobne sestavine.

Za hitro pripravo vrele vode brez dolgega čakanja, izberite kuhalnik vode. Danes so ti že zelo sodobno oblikovani, modernih oblik in zanimivih vzorcev. Zato lahko velikokrat predstavljajo tudi čajnik. V kuhinji pa bodo poskrbeli za zanimivo popestritev.

Preverite še naše nasvete in morda izveste še katero zanimivo informacijo, ki jo boste lahko uporabili pri pripravi toplih napitkov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.