Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
10 % za nakup nad 40 € <br>od 21. do 25. 6. 2024

Tiskalniki in potrošni material

Prikazanih 1-24 od 494 izdelkov

TISKALNIK CANON PIXMA TS3450 EUR BLACK MFP COLOR
Odprema v 24 urah
MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA HP DESKJET 2721E INSTANT INK
Odprema v 24 urah
KARTUŠA/TONER HP HP 305 BLACK
Odprema v 24 urah
ECOTANK L3251
Odprema v 24 urah

ECOTANK L3251

179,99 €
Na zalogi
Na zalogi
Izenači ceno!
MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA HP ENVY 6420E AIO
Odprema v 24 urah
KARTUŠA/TONER HP HP 305 TRI-COLOR
Odprema v 24 urah
KARTUŠA HP 652 BLACK
Odprema v 24 urah
KARTUŠA/TONER HP HP 305 XL BLACK
Odprema v 24 urah
KARTUŠA HP 652 TRI-COLOR
Odprema v 24 urah
KARTUŠA CANON PG545BK
Odprema v 24 urah
DCP-1623WE
Odprema v 24 urah

DCP-1623WE

179,99 €
Na zalogi
Na zalogi
Izenači ceno!
TONER XEROX ZA P3020/WC3025
Odprema v 24 urah
KARTUŠA CANON CL546
Odprema v 24 urah
KARTUŠA/TONER HP HP304 XL CL
Odprema v 24 urah
KARTUŠA/TONER CANON CL546
Odprema v 24 urah
KARTUŠA/TONER HP HP304
Odprema v 24 urah
KARTUŠA HP 650 BLACK
Odprema v 24 urah
KARTUŠA HP 650 TRI-COLOR
Odprema v 24 urah
TISKALNIK BROTHER HL-1223WE
Odprema v 24 urah
MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA CANON MG2550S PIXMA
Odprema v 24 urah
TISKALNIK HP ENVY 7920E ALL-IN-ONE A4 COLOR
Odprema v 24 urah
KARTUŠA HP 302 BLACK
Odprema v 24 urah
MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA HP DESKJET 2710E INSTANT INK
Odprema v 24 urah
KARTUŠA/TONER HP HP304 XL
Odprema v 24 urah

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Tiskalniki in multifunkcijske napreve so praktično nepogrešljive naprave s katerimi se srečujemo na dnevni bazi doma, na delovnem mestu, še posebej pa so pomembni v šolstvu. Z računalnikom jih povežeš preko USB vtičnice oziroma WiFi povezave, pogosto pa lah... Več

Tiskalniki in potrošni material

Tiskalniki in multifunkcijske napreve so praktično nepogrešljive naprave s katerimi se srečujemo na dnevni bazi doma, na delovnem mestu, še posebej pa so pomembni v šolstvu. Z računalnikom jih povežeš preko USB vtičnice oziroma WiFi povezave, pogosto pa lahko v napravo vstavimo tudi spominsko kartico. Potrošni materila kot so kartuše, tonerji, papirji pa so program, ki jih vedno potrebujemo so obvezna oprema za nemoteno delovanje tiskalnika ali multifunkcijskih materialov.

Vrste tiskalnikov in naprav:

  • Brizgalni tiskalniki za domačo rabo
  • Laserski tiskalniki
  • Foto tiskalniki
  • Multimedijske naprave
  • Skenerje
  • 3d tiskalniki

Tiskalnik je zunanja naprava, ki izpiše vaš izbor vsebine iz računalnika in prenaša informacije na papir. Tiskalniki se razlikujejo po velikosti, hitrosti, prefinjenosti in ceni. Tiskalnik uporabimo za tiskanje raznih dokumentov in fotograifj, zato je obvezen tako v posameznem gospodinjstvu kot tudi na delovnem mestu. Tiskalnike ločimo še na brizgalne in laserske, ki so pogosteje uporabni v službene namene.

Foto tiskalniki so namenjeni predvsem profesionalnemu tiskanju fotografij, katere za željeno kakovost potrebujemo tudi primeren foto papir. Foto tiskalniki so brizgalni tiskalniki in omogočajo tudi običajno tiskanje na različne velikosti ter debeline papirja. Glede na ločljivost tiskalnika, kvalitete fotografije in uporabljenega papirja ter kartuš bo odvisna kakovost natisnjenih fotografij.

Poznamo pa tudi prenosne foto tiskalnike, katere zaradi svoj evelikosti lahko date v žep ali zapakitrate in vzamete s seboj napotovanje. Navadno se s prenosnim tiskalnikom povežete preko telefona, računalnika, tablice preko bluetooth povezave. V Merkurju imamo trenutno v ponudbi prenosnih liskalnikov Canonov tiskalnik Zoemini.

Brizgalni tiskalnik na papir razprši črnilo iz kartuše s črnilom, katere lahko menjamo posamezno ali v paketu, medtem ko laserski tiskalnik uporablja laserski žarek, ki se odbija od zrcala, da pritegne črnilo (imenovano toner) na izbrana področja papirja. Ti so posebej primerni ob tiskanju večjih količin, zato so v podjetjih skoraj obvezni. Laserski tiskalniki so tudi hitrejši in bolj zanesljivi kot brizgalni tiskalniki, niso pa primerni za tisk fotografij.

Multifunkcijske naprave pa vam omogoča poleg tiskanja še možnosti skeniranja in kopiranja. V Merkurju vam ponujamo blagovne znamke Epson, HP in Xerox. Z nakupom multimedijske naprave delo postane bolj organizirano in miza funkcionalno opremljena. Prednosti teh naprav so enostavna uporaba, sprejemljiva cena in manjše zahteve po prostoru multifunkcijske naprave postavljajo ob bok standardnim tiskalnikom, fotokopirnim strojem in skenerjem. Vse bolj priljubljene so tudi na poslovnem in ne le osebnem področju.

Multifunkcijske naprave se razlikujejo po hitrosti črno-belega in barvnega tiskanja, ki se gibljejo od 10 do več kot 40 strani na minuto, eno- ali obojestransko, le to pa je odvisno ali izberete brizgalno ali lasersko multifunkcijsko napravo. Odločitev, ali boste investirali v barvni laserski tiskalnik ali multifunkcoijsko napravo, ki je nekoliko dražja, je v veliki meri odvisna od tega, kaj in koliko nameravate tiskati. Če želite besedilo ali grafiko natisniti na navaden papir, morate tiskati veliko in tudi hitro, potem je barvni laser prava izbira za vas. Če želite hitro tiskati in barva ni pomembna je odlična izbira črno-bela laserska naprava, v kolikor pa občasno želite natisniti tudi fotografijo, potrem izberite brizgalno multifunkcijsko napravo.

3D printer ali 3D tiskalnik je nekaj povsem drugega. 3D tisk je postopek izdelave trirazsežnih trdnih objektov katere koli oblike iz digitalnega modela. 3D-tiskanje se doseže z uporabo posebnega 3T tiskalnika in aditivnega postopka, pri katerem se v različnih oblikah odlagajo zaporedne plasti materiala.

V merkurjevi ponudbi tako lahko izbirate med priznanimi blagovnimi znamkami Canon, Epson, HP in Xerox.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov