Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Grelna telesa

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Ogrevalna telesa sestavljajo del centralnega sistema, v katerem se po ceveh iz kotla prenaša topla voda. Najpogosteje uporabljena ogrevalna sistema so radiatorji. Z njimi segrevamo zrak v prostorih, velikost radiatorja pa določimo glede na velikost ogrevanega prostora, prepihovalno toploto in tran... Več

Grelna telesa

Ogrevalna telesa sestavljajo del centralnega sistema, v katerem se po ceveh iz kotla prenaša topla voda. Najpogosteje uporabljena ogrevalna sistema so radiatorji. Z njimi segrevamo zrak v prostorih, velikost radiatorja pa določimo glede na velikost ogrevanega prostora, prepihovalno toploto in transmisijsko toploto oken in vrat. Povprečna življenjska doba radiatorjev ob normalni uporabi je 20 ali 30 let, daljše delovanje pa jim boste omogočili s pravilnim izborom, kakovostno izvedbo, montažo in ustreznim ter rednim vzdrževanjem.

Če urejate ali prenavljate ogrevalne sisteme, dobro načrtujte postavitev radiatorjev, ki niso le grelna telesa, temveč imajo lahko tudi funkcijo dekorativnega elementa v prostoru. V posameznih prostorih prilagodite izbiro radiatorja, velikost in materiale. V katerikoli prostor lahko namestite pločevinaste radiatorje z enocevnimi ali dvocevnimi sistemi, ki so na voljo v različnih slogih. Namenjeni so tako ogrevanju kot tudi sušenju perila.
V primerjavi s klasičnimi radiatorji se aluminijasti ponašajo z daljšo življenjsko dobo, enostavno sestavo in veliko izbiro dimenzij. Primerni so za ogrevanje stanovanjskih objektov in poslovnih prostorov.

V kopalnici lahko ogrevalno toploto širite s stilsko ujemajočimi se kopalniškimi radiatorji, ki lahko ustvarijo klasični ali sodobni učinek. Glede na velikost kopalnice prilagodite izbiro dimenzij kopalniških radiatorjev, na katerih boste lahko sušili perilo in ogrevali prostor.

Zaradi ogrevanja je zrak v prostoru pogosto suh, zato je na radiator potrebno namestiti vlažilnik zraka, v katerega nalijete vodo.

Potrebujete dodatno pomoč pri izbiri grelnega sistema? Preverite nasvete Merkurjevih strokovnjakov

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Filtriraj izdelke

Seznam želja