Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Električni kamini

Filtriraj
Filtriraj

Električni kamini

Si v svojem domu želite prijetno toploto? Če vam stanovanje ali hiša ne dopuščata vgradnje kamina ali kaminske peči, izberite električni kamin.


Električni kamin bo v vsak prostor vnesel prijetno toploto in tudi estetsko dopolnil videz vaših prostorov. Električni kamini lahko delujejo brez gretja ali pa z njimi dogrevate prostor. So enostavni za vgradnjo, upravljanje in vzdrževanje.
Za uporabo električnega kamina ne potrebujete dimnika ali drugih instalacij, prav zato pa ga lahko uporabljate v vsakem prostoru ali ambientu. Električni kaminski vložek je primeren za sanacijo starega kamina, ki se ga zaradi dimljenja ne uporablja več.


Električni kamini so poceni in energetsko učinkovita rešitev za lokalno ogrevanje. Večina kaminov uporablja ventilator grelnika, ki toplino širi po vsem prostoru. Toplota se prenaša znotraj ognjišča.


Kamini ne proizvajajo odpadkov in dima, saj ne potrebujejo nobene oblike prezračevanja. Prav zato so postali ena izmed najbolj priljubljenih načinov notranjega ogrevanja.


Za praznično zimsko vzdušje boste potrebovali le čaj in dobro družbo. Če ravnokar izbirate ogrevalni sistem ali ga želite dopolniti, preverite Merkurjeve nasvete, ki so jih za vas pripravili strokovnjaki.

Are Your Sure?

Exit