Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Drva

Filtriraj
Filtriraj

Drva

Naj bo vaš dom tudi v hladnih zimskih dneh prijetno ogret s pomočjo kakovostnih drv. Ni lepšega kot na hladen zimski večer sedeti ob kaminu, opazovati plamen in srkati topel čaj. Z nakupom drv si privoščite malo udobja.

Glede na namen in sezonsko porabo drv se lahko odločite za nakup večjih ali manjših količin drv. Slednje so dobavljive v priročni embalaži, kar jim zagotavlja enostavno ohranjanje čistoče v prostoru. Najugodnejše ponudbe pa so pri nakupu večjih količin, po navadi dobavljivih na paleti.

Ogrevanje z drvi je primerno za kamine, centralno ogrevanje in krušne peči. Nakup že nasekanih drv prinaša številne prednost. Čas, ki bi ga namenili sekanju in pripravi drv raje porabite za uživanje ob kaminu v toplem domu. Drva so rezana na dolžine primerne za takojšnjo uporabo bodisi v kaminu bodisi v krušni peči. Potrebujete jih le zložiti in pospraviti na ustrezno suho mesto. Taka drva so sušena v sušilnici, zato imajo nizko vsebnost vlage, oddajajo veliko količino toplote in so dobro gorljiva. Opremite se tako s trskami, ki jih boste potrebovali za podžig v kaminu ali kotlu kot tudi z bukovimi poleni.

Preverite naše nasvete in morda izveste še katero zanimivo informacijo. Naj bo kurjenje drv varno opravilo.

Are Your Sure?

Exit