S 1.4.2023 stopijo v veljajo novi Splošni pogoji za imetnike Merkujeve kartice zaupanja. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Jesenski program

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Nasveti

Rečeno
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Jesen je za mnoge najlepši letni čas, saj nas narava razvaja s čudovitimi barvami. Jesen je v znamenju rjavih, rdečih in oranžnih odtenkov ter buč vseh vrst. Nobenega razloga ni, da tudi vaš dom ne bi bil lepo okrašen. Ponujamo vam pester dekorativni jesenski program, na voljo pa so ... Več

Jesenski program

Jesen je za mnoge najlepši letni čas, saj nas narava razvaja s čudovitimi barvami. Jesen je v znamenju rjavih, rdečih in oranžnih odtenkov ter buč vseh vrst. Nobenega razloga ni, da tudi vaš dom ne bi bil lepo okrašen. Ponujamo vam pester dekorativni jesenski program, na voljo pa so vam tudi okraski za noč čarovnic. 

Dekoracije iz jesenskega programa se bodo razveselili tudi najmlajši, saj so vam na voljo figure raznih živali in zabavne nalepke za na steklo. 

Jesenski program za vaš dom v Merkurjevi ponudbi: 

  • Jesenske figure (buče, veverica, sova, deček s svetilko v jesenskih barvah, ježki, keramično strašilo, slamnate figure - deček ali deklica - na palici (primerno tudi za okrasitev rož), ovca, različne gobe)
  • Ostala jesenska dekoracija (kompleti buč in storžev za okrasitev, jesenski venec z listi, jesenski venec s pisanimi rožami, nalepke, različni zmaji iz blaga)
  • Okraski za noč čarovnic (pajki, mreže in buče različnih velikosti)

Jesenski program za vaš vrt v Merkurjevi ponudbi:

  • vrt lahko okrasite z naravnimi bučami, ki jih postavite okoli hiše. Bučo lahko, kot je tradicionalno za noč čarovnic, tudi izdolbete in vanjo postavite čajno svečko za super strašen nočni efekt ter postavite pred vhod).
  • Keramične buče različnih velikosti in barv (predlagamo, da pred vhod za bolj pisano okrasitev postavite buče različnih velikosti in barv).
  • Halloween okraski, kot so pajkova mreža, plastični pajki in ostale živali.
  • Venci z jesenskimi dekoracijami (na vencih so lahko spletene rože ali listi).

Oglejte si naš jesenski program na spletu ali se oglasite v naših poslovalnicah, kjer si boste ponudbo lahko pogledali v živo!

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Kategorije izdelkov

Košarica

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01
Kuhinja
Kopalnica
Gradnja in obnova
Vrt in okolica