Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Umivalniki

Prikazanih 1-24 od 27 izdelkov

UMIVALNIK VIDIMA ALPHA BASIN 60X46
Odprema v 24 urah
UMIVALNIK VIDIMA ALPHA BASIN 50X43
Odprema v 24 urah
UMIVALNIK EMO BELI I.KLASA 47X34.5 CM
UMIVALNIK IDEAL STANDARD I.LIFE A 60 STENSKI
Odprema v 24 urah
UMIVALNIK 60X35X27 S SIFONOM
UMIVALNIK 50X35X24 S SIFONOM
UMIVALNIK CERSANIT COLOUR 50 STENSKI
UMIVALNIK IDEAL STANDARD I.LIFE A 40
Odprema v 24 urah
UMIVALNIK OPOCZNO URBAN HARMONY 60X45 CM STENSKI ALI NADPUTNI
UMIVALNIK IDEAL STANDARD TEMPO 35X30 CM ODPRTINA ZA PIPO LEVO
UMIVALNIK CERSANIT CITY 60
Odprema v 24 urah
UMIVALNIK CERSANIT COLOUR 60 STENSKI
UMIVALNIK CERSANIT EASY 60 STENSKI
UMIVALNIK CERSANIT EASY 50 STENSKI
UMIVALNIK DEANTE HIACYNT NEW CDY 6U5S NADPULTNI
UMIVALNIK DEANTE HIACYNT NEW CDY 6U5W NADPULTNI/STENSKI
UMIVALNIK DEANTE JASMIN CDJ 6U3S NADPULTNI
UMIVALNIK DEANTE JASMIN CDJ 6U4W STENSKI
UMIVALNIK DEANTE SILIA CDL 6U4S NADPULTNI
UMIVALNIK DEANTE TESS CDS 6U6S NADPULTNI
UMIVALNIK DEANTE TESS CDS NU6S NADPULTNI

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Pri prenovi vaše kopalnice ne pozabite tudi na nov umivalnik. Le ta lahko bistveno vpliva na celotni izgled prostora. Glede na njegov ambient in vzdušje izberite ustrezen umivalnik tako po obliki, velikosti kot tudi barvi. Več

Umivalniki

Pri prenovi vaše kopalnice ne pozabite tudi na nov umivalnik. Le ta lahko bistveno vpliva na celotni izgled prostora. Glede na njegov ambient in vzdušje izberite ustrezen umivalnik tako po obliki, velikosti kot tudi barvi.

Njihova namestitev je možna na steno, kopalniški blok (nadpultni – torej se montira na površino omarice, podpultni – se montira vanjo) ali pa se odločite za prostostoječega z ustrezno nosilno nogo.

Naj se vsi elementi sanitarne keramike povezujejo med seboj in skupno dopolnijo prostore. Vsi elementi naj bodo podobnega dizajna, saj se bodo le tako med seboj podpirali in nadgrajevali.

Pri izbiri umivalnika bodite pozorni na njegovo velikost, le to prilagodite velikosti prostora. Pazite tudi na osnovni material umivalnika, ki mu določa vzdržljivost in kakovost, saj bo do naslednje prenove kopalnice minilo kar nekaj časa, do takrat pa verjetno ne boste menjavali tudi umivalnika.

V široki Merkurjevi ponudbi boste zagotovo našli primernega za vašo kopalnico. Izbirate lahko med ovalnimi in organskimi oblikami, ki prostoru dajo zelo sodobno vzdušje, izberete lahko zelo klasičnega, ki bo sodil skoraj da v vsak ambient prostora in je njihova oblika zelo univerzalna, za nekoliko bolj minimalističen in industrijski videz pa izberite kvadrataste oz. bolj pravokotne oblike, trdih linij. Večina jih ima pripravljene linije za namestitev armature, sodobno oblikovani umivalniki, pa le te nimajo, in je potrebno vir vode izpeljati iz drugod.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije