Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Prostostoječe hladilne vitrine

Prikazanih 1-24 od 30 izdelkov

HLADILNA VITRINA CANDY CWC200EELW-NF
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA LA SOMMELIERE LS34A
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA CLIMADIFF CD90B1
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA AVINTAGE AVU23TB1
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA LA SOMMELIERE LS51.2ZBLACK
Energijska nalepka
NAMIZNI VINSKI HLADILNIK CLIMADIFF ECHANSON2
HLADILNA VINSKA VITRINA LA SOMMELIERE SLS32DZBLACK
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA LA SOMMELIERE APOGEE190DZ
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA ADLER AD8080 DVOJNA HLADILNA CONA
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA LA SOMMELIERE COLLECTION
Energijska nalepka
HLADILNA VITRINA AVINTAGE AVU53TDZBF
Energijska nalepka
HLADILNA VITRINA LIEBHERR MRFVC 3511
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA CLIMADIFF CS31B1
Energijska nalepka
HLADILNA VITRINA LIEBHERR MRFVC 5511
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA MIELE KWT 6834 SGS
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA LA SOMMELIERE SLS90DZ
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA BOSCH KWK36ABGA
Energijska nalepka
HLADILNA VINSKA VITRINA LA SOMMELIERE VIP185
Energijska nalepka

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Prostostoječe hladilne vitrine bodo pritegnile pozornost v vsakem domu. V veliki meri se hladilne vitrine uporablja za hlajenje vina, poznamo pa tudi klasične hladilne vitrine, ki pa se navadno uporabljajo v gostinstvu. Več

Prostostoječe hladilne vitrine

Prostostoječe hladilne vitrine bodo pritegnile pozornost v vsakem domu. V veliki meri se hladilne vitrine uporablja za hlajenje vina, poznamo pa tudi klasične hladilne vitrine, ki pa se navadno uporabljajo v gostinstvu.

Hladilne vitrine za vino

Njihova eleganca in funkcionalnost omogočata optimalno shranjevanje in prezentacijo vin, kar zagotavlja, da vsaka steklenica ohrani svojo vrhunsko kakovost. Ne glede na to, ali ste navdušen zbiratelj vin ali profesionalni gostinec, bo prostostoječa vinska vitrina poskrbela, da bodo vaša vina vedno pravilno shranjena in pripravljena za postrežbo.

Prednosti prostostoječih vinskih vitrin

  • Optimalni pogoji shranjevanja: Prostostoječe vinske vitrine so zasnovane tako, da zagotavljajo idealno temperaturo in vlažnost za shranjevanje vina. To pripomore k ohranjanju okusa, arome in barve vin skozi čas.
  • Eleganten dizajn: S svojim estetsko dovršenim videzom te vitrine dodajo pridih elegance vsakemu prostoru, bodisi v domači kuhinji, dnevni sobi ali profesionalnem gostinskem okolju.
  • Prilagodljivost: Prostostoječe vinske vitrine so na voljo v različnih velikostih in z različnimi kapacitetami, kar omogoča prilagoditev vašim potrebam, ne glede na to, ali imate majhno zbirko vin ali obsežno vinsko karto.
  • Enostavna namestitev: Ker so prostostoječe, ne potrebujejo vgradnje, kar omogoča enostavno premikanje in postavitev kjerkoli v prostoru.

Razlika med Vinsko Vitrino in Klasično Hladilno Vitrino

Vinska vitrina in klasična hladilna vitrina se razlikujeta predvsem v namenu in tehničnih specifikacijah:

  • Temperaturni razpon: Vinske vitrine imajo specifične temperaturne nastavitve, običajno med 5°C in 18°C, kar je idealno za shranjevanje različnih vrst vin. Klasične hladilne vitrine pa so namenjene shranjevanju živil in pijač pri nižjih temperaturah, običajno med 2°C in 8°C.
  • Vlažnost: Vinske vitrine vzdržujejo stabilno in optimalno vlažnost, kar preprečuje izsuševanje zamaškov in ohranja vino v najboljšem stanju. Klasične hladilne vitrine nimajo nadzora nad vlažnostjo, kar ni idealno za dolgotrajno shranjevanje vin.
  • Police in notranji prostor: Vinske vitrine so opremljene s posebnimi policami, ki so zasnovane za varno in stabilno shranjevanje steklenic v ležečem položaju. Klasične hladilne vitrine imajo prilagodljive police, ki so namenjene različnim živilom in pijačam.
  • UV zaščita: Mnoge vinske vitrine imajo vrata z UV zaščito, kar preprečuje poškodbe vina zaradi svetlobe. Klasične hladilne vitrine tega običajno nimajo.
  • Oblika in velikost: Vinske vitrine se razlikujejo tako po višini in širini, saj je po večini prilagajajo na določeno število steklenic, ki je v njih shranjuje, medtem ko sto klasične hladilne vitrine navadno širine 60 cm.

Prostostoječe vinske vitrine so idealna izbira za vse, ki želijo svoja vina shranjevati v optimalnih pogojih in jih hkrati elegantno razstaviti. Z njihovo pomočjo bo vsaka steklenica vedno pripravljena za postrežbo v najboljši možni kondiciji. Ne glede na to, ali opremljate svoj dom ali gostinski lokal, prostostoječa vinska vitrina bo izpolnila vaša pričakovanja in nadgradila vašo vinsko izkušnjo. 

Klasična hladilna vitrina pa ima poglaviten namen hlajenja živil in pijače, ter se največkrat uporavblja v gostinstvu, trgovini, na prireditvah, kjer je potreba po hladni pijači večja in je dostopnost enostavna. 

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov